hero banner
Jurgen van Hattum
Amsterdam
Partner international tax

Jurgen van Hattum

Jurgen van Hattum is Partner International tax in Amsterdam en is het hoofd van het internationale corporate tax team van Grant Thornton in Nederland. Jurgen is sinds 2008 werkzaam binnen Grant Thornton en heeft zich sindsdien beziggehouden met het verder uitbouwen van de internationale corporate praktijk en de M&A praktijk. Daarvoor was hij ruim tien jaar werkzaam op de internationale belastingadvies praktijk van een Big-4 kantoor.

Jurgen is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van buiten Nederland gevestigde ondernemers met de investeringen die zij in en via Nederland willen doen. Jurgen heeft een groot aantal fusies en overnames begeleid, zowel in de due diligence fase als in de structurerings- en integratiefase. Daarnaast begeleidt Jurgen buitenlandse ondernemingen bij het opzetten van hun bedrijf in Nederland en is hij verantwoordelijk voor diverse tax compliance en tax provision werkzaamheden binnen de internationale corporate tax praktijk van Grant Thornton.

Jurgen heeft ervaring met klanten in vele sectoren, zoals private equity, financiële instellingen, onroerend goed, life science, voedingsindustrie en de (groot)handel.

Jurgen studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Leiden.

Lees verder
Diensten
Tax
Connect
Jurgen van Hattum
Partner international tax
Jurgen van Hattum
Ontmoet onze mensen