2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Vrouwen in Oost Europa lopen voorop in de weg naar senior management

08 mrt 2015

De jaarlijkse meting voor business diversiteit geeft een stagnering aan. In aanloop naar de internationale vrouwendag toont nieuw onderzoek van Grant Thornton aan dat van de 10 landen die de lijst aanvoeren op het gebied van vrouwelijke senior business leiders, er zeven Oost Europees zijn. 

Grant Thornton gaat over op e-signing van jaarrekeningen

24 feb 2015

Deze week is Grant Thornton als één van de eerste accountantsorganisaties in Nederland overgegaan op het elektronisch ondertekenen van jaarrekeningen door middel van ‘e-signing’. Grant Thornton is met deze stap voorloper bij het op een veilige manier en digitaal gewaarmerkt ter beschikking stellen van jaarrekeningen aan haar cliënten.

Wereldwijde onzekerheid drukt het groeiende ondernemersvertrouwen

13 jan 2015

Een nieuw International Business Report (IBR) van Grant Thornton geeft aan dat het ondernemersvertrouwen in 2014 een hoogte heeft bereikt die sinds het begin van de financiële crisis niet meer is gezien. Maar tegelijkertijd drukt een recente golf van onzekerheid de groeiverwachtingen voor het aankomende jaar.

Commissarissenonderzoek 2014: 'Werkgeversrol werd dit jaar leidend’

18 dec 2014

Commissarissenonderzoek 2014: 'Werkgeversrol werd dit jaar leidend’

Groei creëren: wereldwijd onderzoek toont de uitdagingen in de huidige private equity-markt

17 dec 2014

Groei creëren: wereldwijd onderzoek toont de uitdagingen in de huidige private equity-markt

Verschuivende balans in de eurozone door dalend ondernemersvertrouwen in Duitsland

16 okt 2014

Recent onderzoek toont aan dat het economisch evenwicht in de eurozone een duidelijke verschuiving ondergaat nu in Duitsland het ondernemersvertrouwen in het afgelopen kwartaal flink daalde en daar ‘s werelds grootste handelsblok in mee dreigt te slepen.

Wereldwijd onderzoek toont groeiende focus duurzaamheid van bedrijven in opkomende economieën

09 okt 2014

In de aanloop naar de VN-conferentie over klimaatverandering in Peru laten nieuwe cijfers van het International Business Report (IBR) van Grant Thornton – een onderzoek onder 2.500 bedrijven in 34 economieën – zien dat bedrijfsleiders in opkomende economieën meer aandacht hebben voor de duurzaamheid van hun bedrijfsvoering, in vergelijking tot overeenkomstige bedrijven in ontwikkelde economieën. 

Grant Thornton benoemd tot Werkgever van het Jaar door het International Accounting Bulletin

24 sep 2014

Vorige week reikte International Accounting Bulletin de jaarlijkse Industry Awards uit. Partijen binnen de wereldwijde accountancy sector werden een onafhankelijke jury beoordeeld op diverse aspecten van hun bedrijfsvoering. Grant Thornton won dit jaar de 'Werkgever van het Jaar Award’.

Businesses calling for global agreement on tax planning and more

19 sep 2014

As the Organisation for economic cooperation and development (OECD) prepares to deliver the first phase of its base erosion and profit shifting (BEPS) action plan in Australia this week, the Grant Thornton International Business Report (IBR), a survey of 2,500 senior executives in 34 economies, finds the majority of businesses calling for more transparency on acceptable planning, updated tax rules for a modern, digital economy and the harmonisation of global corporation tax rates.

Grant Thornton genomineerd voor ‘beste digitale sollicitatie-ervaring’ 2014

15 sep 2014

Grant Thornton Accountants en Adviseurs is dit jaar opgenomen in de lijst van Nederlandse organisaties met de beste sollicitatie-ervaring en is tevens de hoogst genoteerde accountancy organisatie. De internationale belofte van Grant Thornton ‘An instinct for growth’, krijgt hiermee ook gestalte als het gaat over haar eigen personeelsbeleid.