1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Grant Thornton breidt juridische dienstverlening uit met webshop Legal docs

15 apr 2021

Legal services van Grant Thornton introduceert een nieuw juridisch online product onder de naam Legal docs. Via de webshop kan iedereen juridische documenten opstellen en kopen zonder tussenkomst van een jurist.

Grant Thornton en de Advance Tax Groep creëren met strategische samenwerking one-stop-shop voor fiscale automatiseringsprojecten

01 apr 2021

Grant Thornton, een van 's werelds toonaangevende belastingadvieskantoren, kondigt met trots haar strategische samenwerking aan met de Advance Tax Groep, een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in fiscale proces- en datamanagement optimalisatie en automatisering. Met deze samenwerking creëren zij een one-stop-shop voor fiscale automatiseringsprojecten.

Vrouwen in hogere leidinggevende posities passeren kritische grens van 30% ondanks wereldwijde pandemie

05 mrt 2021

Het aantal vrouwen met een hogere leidinggevende functie in bedrijven in het middensegment is wereldwijd gestegen tot 31%, ondanks de COVID-19-pandemie die economieën over de hele wereld treft, zo blijkt uit het jaarlijkse Women in business-rapport van Grant Thornton.

‘Purpose Accounting Collective’ (PACC) zet in op geïntegreerd bedrijfsadvies

15 feb 2021

Zes zakelijke dienstverleners hebben het ‘Purpose Accounting Collective’ (PACC) opgericht. Dit collectief bestaat uit ondernemers die hun krachten bundelen om voor het Nederlandse midden- en grootbedrijf de kansen van brede waardecreatie laagdrempelig en ondernemend te implementeren. Purpose accounting houdt in dat ondernemingen hun waardecreatie zowel in financiële en sociale als ecologische zin wereldkundig maken. Deze fundamentele verandering biedt hun nieuwe zakelijke kansen.

Grant Thornton groeit met overname SynCount

11 feb 2021

SynCount Accountants & Belastingadviseurs BV is onderdeel geworden van Grant Thornton. Deze overname past in de strategie van het kantoor om binnen het groene hart te groeien in de mkb en mid-corporate markt. Op 11 februari tekenden bestuursleden van Grant Thornton en partners van SynCount de overeenkomst. De overname gaat in met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2021.

Grant Thornton bevestigt kwaliteit dienstverlening met ISAE 3402 Type 1 verklaringen voor Incompanion en Payroll

21 jan 2021

Als eerste accountantskantoor in Nederland heeft Grant Thornton een ISAE 3402 type 1 verklaring ontvangen voor haar financieel administratieve dienst Incompanion. Ook voor medekoploper Payroll haalt het kantoor deze verklaring binnen.

Bedrijven in het middensegment van de markt vertonen tekenen van herstel

15 jan 2021

Bedrijven in het middensegment van de markt vertonen tekenen van herstel na de recorddaling van het eerste halfjaar van 2020, maar er zijn nog steeds aanzienlijke beperkingen.

Theo Ostermann treedt toe tot raad van bestuur van Grant Thornton

16 dec 2020

Vanaf 1 januari 2021 maakt Theo Ostermann deel uit van de raad van bestuur van Grant Thornton. Hij volgt hiermee Sebo Havinga op en krijgt o.a. Human Resources in zijn portefeuille.

Grant Thornton benoemt zes partners

15 dec 2020

De groei van accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton zet door met de toetreding van zes nieuwe partners. Monique Pisters, Robert-Jan Brethouwer, Remko Lagendijk, Jan Ruigendijk, Bert Rustenhoven en Tiban Warmerdam zijn met ingang van 1 januari 2021 benoemd tot partner of lid van Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.. Grant Thornton is trots op deze versterking van de partnergroep, die bijdraagt aan het realiseren van de strategie en verbetering van onze marktpositie.

Koningin Máxima aanwezig bij nlgroeit-bijeenkomst in Gouda

02 dec 2020

Koningin Máxima is woensdag 2 december aanwezig geweest bij een strategische nlgroeit bijeenkomst met belangrijke stakeholders in Gouda. Genodigden waren de groeiambassadeurs van nlgroeit, dit zijn vooraanstaande topondernemers in Nederland en vertegenwoordigers van het Nederlands Comité van Ondernemerschap. Doel van de bijeenkomst was te bespreken welke rol nlgroeit kan spelen in het toekomstige groeilandschap van Nederland.