1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Grant Thornton steunt duurzaam herstel na de coronacrisis

29 sep 2020

Hou bij het economisch herstel aandacht voor het klimaat. Dat is de kern van de ‘Green recovery statement’, een initiatief van de Dutch Sustainable Growth Coalition (DSGC). Grant Thornton – die duurzaam ondernemen als speerpunt ziet – omarmt dit gedachtegoed en zette haar handtekening onder het statement. Daarmee sluit zij zich aan bij ruim 300 bedrijven die het kabinet oproepen om duurzaamheid als hoeksteen op te nemen in de corona herstelplannen.

Grant Thornton Sonar: uw business op de juiste koers

16 jul 2020

Grant Thornton Sonar: uw innovatieve analytics hub die essentiële, actiegerichte inzichten voor tax, finance, HR, IT en compliance levert.

Natasja Baroch toegetreden tot raad van commissarissen Grant Thornton

03 jul 2020

Natasja Baroch RA (1971) is met ingang van 1 juli 2020 toegetreden tot de raad van commissarissen (rvc) van Grant Thornton. Met haar benoeming bestaat de raad van commissarissen van Grant Thornton nu uit 3 externe leden: Tjark de Lange (voorzitter), Cokky Hilhorst (lid) en Natasja Baroch (lid).

Yvonne Vlasman benoemd tot partner bij Grant Thornton

02 jul 2020

Grant Thornton Nederland heeft met ingang van 1 juli 2020 Yvonne Vlasman benoemd tot partner Valuation, Investigation & Dispute Services. Grant Thornton is zeer verheugd met deze nieuwe benoeming, die bijdraagt aan het realiseren van de strategie en optimaliseren van de marktpositie van deze specialistische dienstverlening van Grant Thornton.

De vooruitgang op het gebied van leiderschap voor vrouwen blijft steken, ondanks de acties om de genderdiversiteit te vergroten

06 mrt 2020

Het aantal vrouwen in leidinggevende posities wereldwijd is dit jaar gelijk gebleven. Het totaal aandeel vrouwen in managementteams is blijven steken op 29 procent. Nederland zit met 30 procent iets boven dit gemiddelde, en is op de internationale ranglijst weliswaar één plaats gestegen naar een nog steeds magere 19e positie.

Wereldprimeur: Eerste vastgoedtaxatiemodel dat ook circulaire bouwmaterialen waardeert

03 feb 2020

JLL, New Horizon , NIBE en Grant Thornton hebben een circulair taxatiemodel ontwikkeld: Wearthy Taxatie, welke inzicht biedt in de waarde van de Eerste grondstoffen en materialen in bestaande gebouwen.

Optimisme Nederlandse ondernemers daalt, maar positiever dan gemiddeld Europees niveau

08 jan 2020

Europese bedrijven zijn wederom minder optimistisch in hun verwachtingen voor 2020 dan aan het begin van dit jaar. Dit blijkt uit het halfjaarlijks International Business Report (IBR) van Grant Thornton. Economische onzekerheden hebben invloed op de verwachtingen bij de ondervraagde zakelijk leiders binnen Europa. Ook de stemming bij ondernemers in Nederland is flink gedaald, maar is nog altijd positiever dan in de rest van Europa.

Evert Everaarts is benoemd tot partner bij Grant Thornton

07 jan 2020

Met ingang van 1 januari 2020 is Evert Everaarts benoemd tot partner Corporate Finance van Grant Thornton.

Aglaia Oncology Funds en Sinzer - Grant Thornton ontwikkelen specifiek life sciences impact investment rapportagesysteem

20 dec 2019

Life sciences investeerder Aglaia Oncology Funds introduceert vandaag officieel zijn ‘Life Sciences Impact Suite’, een baanbrekend software pakket waarmee - in aanvulling op de financiële prestaties - de maatschappelijke impact van investeringen kan worden gemeten en gerapporteerd. De Suite is ontwikkeld in samenwerking met adviesbureau Sinzer - Grant Thornton, als tool om investeringsfondsen en biotechbedrijven te stimuleren ook het bereikte maatschappelijke rendement inzichtelijk te maken.

Nieuw pand met oog voor de toekomst

19 dec 2019

Met ingang van 1 april 2020 verhuist de vestiging van Grant Thornton in Gouda naar het Huis van de Stad, waar de gemeente Gouda is gehuisvest. Afgelopen week heeft Marcel Welsink, bestuursvoorzitter van Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V. de huisvestingsovereenkomst hiervoor getekend. Dit biedt Grant Thornton nieuwe impulsen op gebied van groeimogelijkheden. Maar ook duurzaamheid en bereikbaarheid spelen een belangrijke rol bij de keuze voor deze locatie.