Ontwikkelen én een goede work-life balance

Wij geloven dat het beste uit jezelf halen lukt in een omgeving waar je jezelf kunt zijn en gestimuleerd wordt om je te blijven ontwikkelen. We begrijpen dat iedereen op een ander punt in zijn of haar carrière en privéleven staat. Daarom geven we je de vrijheid om je te ontwikkelen op de manier die het beste bij jou past. Voor de een is dat het volgen van een extra studie, voor de ander betekent dat werken op de momenten wanneer dat het beste past.

Wij vinden het belangrijk dat een goede work-life balance aandacht krijgt. Want wanneer jij kunt werken op de momenten dat jij op je best bent, lever je de beste resultaten.

Ambitieus en op tijd naar huis

Gaan ambitieus zijn en op tijd thuis zijn samen? Flexibiliteit, respect en verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden binnen onze cultuur. En die streven we niet alleen na op kantoor. We vinden het belangrijk dat jij je ambities volgt op je werk, en de verantwoordelijkheid neemt thuis om bijvoorbeeld je kinderen van school te halen of naar je voetbaltraining te gaan. In goed overleg zorgen we samen voor een werkomgeving en werktijden waarin jij op je best bent. Zo gaan ambitie en op tijd thuis zijn prima samen.

Waar ligt jouw groei?

Bekijk onze vacatures

Waar ligt jouw groei? Bekijk onze vacatures!