Hoe voldoet u aan alle kwaliteits-, continuïteits- en zekerheidseisen?

U moet als werkgever steeds meer rekening houden met wet- en regelgeving op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Dit vraagt om veel tijd en kennis en dat heeft u wellicht niet zelf in huis. Hoe zorgt u ervoor dat uw personeels- en salarisadministratie voldoet aan alle kwaliteits-, continuïteits- en zekerheidseisen? Hoe neemt u twijfel of onvrede bij uw werknemers weg? Onze werkprocessen met ISAE 3402 T2-certificering in combinatie met onze persoonlijke adviseurs geven u deze garantie.

Welke garantie geeft onze ISAE-certificering u?

Met onze ISAE-certificering (International Standard for Assurance Engagements) krijgt u de garantie dat de interne controles op onze administratieve processen adequaat zijn.

Onze werkprocessen zijn:

 • Nauwkeurig beschreven en komen overeen met hoe wij in de praktijk werken (type 1 certificering).
 • Gedurende zes maanden uitvoerig gemonitord om de risicobeheersingsdoelstellingen te behalen (type 2 certificering).

Met onze certificering levert u het bewijs aan uw financiële instanties, partijen én uiteraard aan uw werknemers dat uw gegevens betrouwbaar zijn.

ISAE geeft ook uw werknemers veilige toegang tot digitale gegevens

Ook uw werknemers profiteren van de ISAE-certificering. Onze dienstverlening is volledig digitaal ingericht. Zo kunnen uw werknemers 24/7 gegevens en documenten online bekijken. Onze ISAE-certificering garandeert dat dit 100 procent veilig is. U stelt deze complete oplossing voor uw werknemers óf zelf samen zodat u hier nog enige controle op heeft óf u besteedt alles uit zodat u compleet ontzorgt bent. Aan u de keuze.

NIRPA kwaliteitsborging salarisprofessionals

Grant Thornton is aangesloten bij het NIRPA. Onze medewerkers zijn geregistreerd in het Register Salarisadministrateurs (RSa) en in het Register Payroll Professional (RPP) op basis van behaalde diploma’s en de jaarlijkse Permanente Educatie (PE-registratie). Zo borgen we de actuele kennis en vaardigheden van onze professionals.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Kwaliteit
 • Continuïteit
 • Zekerheid
 • Kwaliteit
  Kwaliteit
  Nauwkeurige werkprocessen leveren betrouwbare gegevens
 • Continuïteit
  Continuïteit
  Altijd tijdige en juiste informatie
 • Zekerheid
  Zekerheid
  Interne en externe risico’s zijn beperkt

Wij helpen u met:

Compleet HR-advies

Zet u zelf een HR-/P&O-team op binnen uw organisatie of besteed u dit liever (geheel) uit? Wilt u hierbij zekerheid dat u naast uw personeels- en salarisadministratie altijd het beste HR-advies krijgt? Onze adviseurs op het gebied van digitale dossiervorming, verlofadministratie, subsidies en arbeidsrecht begeleiden u waar nodig en geven u het juiste (internationale) advies. Uiteraard met de focus op uw werknemers.

Lees verder

Ons HR-advies bestaat uit:

 • Kwalitatieve personeels- en salarisadministratie
 • Arbeidsrechtelijke vragen
 • Opstellen van arbeidsvoorwaarden en contracten

Ons internationaal HR-advies bestaat uit:

Uw HR-beleid naar een hoger niveau tillen?

Neem direct contact op met één van onze HR-adviseurs

Ook onze tools helpen u met:

Payroll Loket - dé online personeels- en salarisadministratie applicatie

Met Payroll Loket bepaalt of u zelf of u de gehele administratie aan ons uitbesteedt, of de gegevens (deels) zelf invoert. Deze eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw personeels- en salarisadministratie zorgt voor meer efficiency. U beheert toepassingen, zoals uw verlofadministratie, personeelsadministratie en een digitaal werkgevers- en werknemersdossier in één online applicatie.

Werkgevers- en werknemersdossier

Uw werkgevers- en werknemersdossier is compleet geïntegreerd in onze online personeels- en salarisadministratie. De aanvullende module Werkgevers- en werknemersdossier helpt u bij het opbouwen, onderhouden, beheren en beveiligen van uw werkgevers- en werknemersdocumenten en bewaakt uw documenten met een bewaar- en vernietigingstermijn. Zo voldoet u altijd aan de meest recente wetgeving.

SaaS-loket

Met SaaS-loket beschikt u over extra opties zoals HR-modules, zelf inloggen en signaalfuncties. U maakt het hiermee voor uzelf een stuk makkelijker. Onze HR-adviseurs ondersteunen en begeleiden u bij het controleren van de kwaliteit van de salarisverwerking. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor al uw fiscale en sociaal verzekeringstechnische vragen. Zo houdt u controle over uw salarisverwerking.

Mijn Grant Thornton

Lees ook meer over:

Financiële administratie

Hoe weet ik of mijn onderneming goed loopt? Een accurate financiële administratie geeft u de informatie die u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen.

WKR-checker

Maakt u geen of te weinig gebruik maken van de werkkostenregeling? En hoe voorkomt u naheffingen bij een verkeerde invulling van de WKR? Pas de WKR-checker toe.