Als werkgever wilt u direct inzicht in uw arbeidsvoorwaarden, verlof- en verzuimregistratie, werkgevers- en werknemersdossier en salarisadministratie op het moment dat het u schikt. Niet alleen voor uw inzicht, ook om bijvoorbeeld uw stakeholders (zoals verzekeraars of uw CFO) te voorzien van de juiste informatie. En dat allemaal het liefst centraal in één overzicht.

Wat levert meer op: mijn administratie uitbesteden of zelf doen?

De HR-adviseurs van Grant Thornton adviseren u bij het invoeren, wijzigen en verwerken van gegevens. Ook kunnen onze adviseurs uw gehele personeels- en salarisadministratie uit handen nemen. Afhankelijk van de wensen die bij u en uw onderneming passen.

Online personeels- en salarisadministratie

Onze eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw personeels- en salarisadministratie zorgt voor meer efficiency. U beheert toepassingen, zoals uw verlofadministratie, personeelsadministratie en een digitaal werkgevers- en werknemersdossier in één online applicatie. U bepaalt of u de gehele administratie aan ons uitbesteedt, of (deels) de gegevens zelf invoert.

Werkgevers- en werknemersdossier

Het werkgevers- en werknemersdossier is naadloos geïntegreerd in onze online personeels- en salarisadministratie. Deze module helpt u als werkgever bij het opbouwen, onderhouden, beheren en beveiligen van uw werkgever en werknemer documenten. De module bewaakt uw documenten met een bewaar- en vernietigingstermijn, zo voldoet u aan de meest recente wetgeving.

Wilt u een overzichtelijke personeels- en salarisadministratie?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor de mogelijkheden die passen bij u en de strategie van uw onderneming.

NIRPA logo - kwaliteitsborging.jpgKwaliteitsborging salarisprofessionals

Grant Thornton is aangesloten bij het NIRPA. NIRPA draagt zorg voor de kwaliteitsborging van onze payroll professionals. Onze medewerkers zijn geregistreerd in het Register Salarisadministrateurs (RSa) en in het Register Payroll Professional (RPP). Dit vindt plaats op basis van behaalde diploma’s en de jaarlijkse Permanente Educatie (PE registratie). Hiermee wordt geborgd dat onze professionals op de hoogte zijn en blijven van kennis en vaardigheden voor het uitoefenen van hun vak.

Al onze NIRPA geregistreerde professionals onderschrijven de in 2014 geïntroduceerde gedrags- en beroepscodes, die als branchestandaard worden beschouwd.

Whitepaper: organiseer uw personeels- en salarisadministratie efficiënt

De werkbezetting van uw onderneming door uw mensen is essentieel voor de continuïteit van uw onderneming. Inzicht in de arbeidsvoorwaarden, verlof- en verzuimregistratie, werkgevers- en werknemersdossier en salarisadministratie op het moment dat het u schikt, is dan ook van belang. En dat allemaal het liefst centraal in één overzicht.

Download ons whitepaper en krijg inzicht in:

  • de voordelen van een efficiënte (digitale) personeels- en salarisadministratie;
  • waar u moet op letten bij uw keuze voor een online tool;
  • hoe u dit, afhankelijk van uw ondernemingsstrategie, kan vormgeven binnen uw onderneming.

Lees ook meer over:

Financiële administratie

Hoe weet ik of mijn onderneming goed loopt? Een accurate financiële administratie geeft u de informatie die u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen.

WKR-checker

Maakt u geen of te weinig gebruik maken van de werkkostenregeling? En hoe voorkomt u naheffingen bij een verkeerde invulling van de WKR? Pas de WKR-checker toe.

John Peek
Senior manager
John Peek is Manager Payroll bij Grant Thornton en adviseert u over (inter)nationale wetgeving op het gebied van loonbelasting, inkomstenbelasting, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en andere HR-zaken.
Lees meer over John Peek
John Peek
Senior manager
John Peek

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer artikelen