Voorgaand evenement woensdag 27 september 2023

Op 27 september is Prinsjesdag achter de rug en de fiscale plannen voor onder andere de bouw- en vastgoedsector zijn aangekondigd. Bent u benieuwd welke van deze plannen daadwerkelijk impact gaan hebben op uw bedrijf? Naast een globaal overzicht van de maatregelen bespreken wij de risico’s en kansen aan de hand van praktische voorbeelden.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens dit webinar geven Anne Hofman, Robin Opzitter en Rene Storij u een helder overzicht van de aankomende veranderingen. Welke plannen worden daadwerkelijk doorgevoerd? Wat zijn de risico’s en kansen voor uw organisatie?

Waarom dit webinar interessant is voor u:

  • U bent actief in de bouw- en vastgoedsector en wilt precies weten hoe de fiscale plannen uw bedrijf zullen beïnvloeden;
  • U bent nieuwsgierig naar de visie van onze ervaren Grant Thornton adviseurs op deze ontwikkelingen;
  • Al uw vragen worden uitgebreid beantwoord tijdens of na het webinar.

Wanneer?

Woensdag 27 september, 15:00 - 16:00 uur.

Voor wie?

Dga's, vastgoedbeleggers, ontwikkelaars, aannemers, CFO's , CEO's , finance managers en controllers in het MKB.

Wilt u op de hoogte zijn van alle fiscale wijzigingen en handvatten krijgen om hier direct mee aan de slag te gaan? Meld u dan snel aan en verzeker uzelf van een plek op 27 september!

Sprekers

Robin Opzitter
Junior Manager Tax

Robin Opzitter is als belastingadviseur actief op veel verschillende terreinen, zoals de (brede) advisering van familiebedrijven en de toepassing van de innovatiebox. Hij haalt plezier uit het adviseren van en het sparren met ondernemers en hecht veel waarde aan loyaliteit en wederzijds vertrouwen. Vanuit de vestiging in Rotterdam begeleidt Robin cliënten bij fiscale vraagstukken, zowel zakelijk als privé. Hij is onder andere actief in de sector bouw- en vastgoed en heeft de interne opleiding ‘Advisering familiebedrijven’ gevolgd.

Interviewer

Anne Hofman
Senior consultant legal

Anne spitst zich nu toe op alle aspecten van het arbeidsrecht. Zij is specialist op het gebied van flexibele arbeidsverhoudingen, zoals uitzending, detachering en grensoverschrijdende terbeschikkingstelling. Daarnaast houdt zij zich veel bezig met ontslagkwesties, reorganisaties, arbeidsongeschiktheid, wijzigen van arbeidsvoorwaarden. En denk ook aan personeelskwesties zoals sanctioneren en beoordelen.

Aankomende evenementen