hero banner

Erik van der Sande is actief als belastingadviseur. Na het afronden van de HEAO, richting Economisch Juridisch, begon Erik zijn loopbaan. Naast zijn werkzaamheden volgde hij in de avonduren de opleiding van de Federatie voor Belastingadviseurs en rondde hij vervolgens de studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden af.

Sinds april 2001 is hij werkzaam binnen Grant Thornton als ervaren belastingadviseur. In 2002 werd hij benoemd tot partner.

Binnen Grant Thornton is Erik tevens verantwoordelijk voor het onderdeel Estate planning. Naast zijn specialisatie op het gebied van Estate planning is Erik sparringpartner van de ondernemer/dga. Verder heeft hij veel ervaring in het voeren van fiscale beroepsprocedures en het bedenken van creatieve oplossingen, alles met als doel het leveren van toegevoegde waarde voor zijn cliënten. Erik is lid van diverse ondernemersverenigingen; hij is penningmeester van de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk (BBR). Persoonlijke karaktereigenschappen zijn betrokken, doorzettingsvermogen, vrolijk, sociaal en betrouwbaar.

Lees verder
Ontmoet onze mensen