hero banner

Menno van Werkhoven is een veelzijdige Tax Technologist die op het snijvlak van IT en fiscaliteit opereert. Menno is zijn fiscale carrière begonnen bij EY in een adviseursrol. Daarna maakte hij de overstap naar het digitale fiscale werkveld voor Canadese automatiseerder Longview Solutions. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor de Benelux en Nordics. Ook was Menno verantwoordelijk voor de complete go-to-market strategie voor de Nederlandse fiscale automatiseerder TaxModel, voordat hij in september 2018 verantwoordelijk is geworden voor de Tax Technology propositie van Grant Thornton Nederland.

Menno heeft uitgebreid ervaring met de advisering van fiscale en financiële afdelingen van multinationals en is altijd op zoek naar het juiste antwoord op het immer belangrijker wordende vraagstuk van deze afdelingen: 'hoe kom ik zo snel mogelijk aan de juiste fiscale data én hoe weet ik dat die klopt?'. Om dit te beantwoorden is het belangrijk om bijgestaan te worden door een adviseur die de IT-taal spreekt, ervaring heeft met software implementaties, die doorziet hoe data door een onderneming stroomt en die de klant helpt bij het intern schakelen en afstemmen tussen de verschillende stakeholders in een dergelijk proces.

Grant Thornton doet dit vanuit een ervaringsperspectief met een schat aan ervaring en advisering op de verschillende fiscale vakgebieden.

Menno schrijft in het kader van zijn promotieonderzoek met enige regelmaat voor fiscale vakbladen zoals het Weekblad Fiscaal recht. Tevens is Menno verbonden aan de Erasmus School of Law als gastdocent rondom Tax Technology en begeleidt Menno een eigen op IT en fiscaal recht geënte masterscriptierichting op de ESL.

Lees verder

Diensten

Ontmoet onze mensen