hero banner

Stefan van Huizen is sinds 1 januari 2005 verbonden aan Grant Thornton. Dit is ook de datum waarop Grant Thornton fuseerde met Tymstra en Peltzer. Stefan begon zijn loopbaan binnen de accountancy in 1989 als assistent accountant bij Tymstra en Peltzer. In 1999 heeft Stefan zich officieel ingeschreven als Accountant-Administratieconsulent.

Stefan is binnen Grant Thornton werkzaam als zelfstanding adviseur voor cliënten in het midden- en kleinbedrijf. Zijn specialisme ligt bij de medische sector, als adviseur in het begeleiden van apothekers bij de fiscale, financiële en juridische aspecten van hun onderneming. Daarnaast begeleidt hij als accountant bij overnames (aankopen en verkopen) van apotheken, waaronder goodwillberekeningen en due diligence onderzoeken.

In de dagelijkse praktijk is hij tevens verantwoordelijk voor opdrachten tot het samenstellen, en beoordelen van jaarrekeningen.

Naast het werk bij Grant Thornton is Stefan actief als (bestuurs)lid bij diverse (ondernemers)verenigingen en (goede doelen) stichtingen.

Lees verder
Ontmoet onze mensen