Is de aangifte inkomstenbelasting voor u jaarlijks een frustrerend proces? Klopt de vooraf ingevulde aangifte en wat moet u nog meer invullen? Bijvoorbeeld uw winst uit onderneming, giften, ziektekosten, betaalde lijfrentepremies, dividend aanmerkelijk belang, et cetera. Hoe moet u uw eigen woning in de aangifte verwerken? Onze specialisten nemen u deze zorg uit handen en adviseren u bij het optimaliseren van uw fiscale positie (bijvoorbeeld over de gevolgen van het Kerstarrest van de Hoge Raad voor uw belastingheffing in box 3).

Onze specialisten helpen u graag bij:

  • Opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting.
  • Advies over uw fiscale positie.Aftrek van uw eigen woning.

Fiscaal advies en aangifte inkomstenbelasting

Aangifte inkomstenbelasting

Een goede aangifte inkomstenbelasting begint bij goede kennis van uw persoonlijke situatie. Daarom is uw aangifte bij ons in goede handen en zorgen wij ervoor dat we uw aangifte tijdig indienen en vragen indien nodig uitstel aan. Onze specialisten hebben veel kennis over de posten in uw aangifte.

Fiscaal advies

Naast het indienen van uw aangifte inkomstenbelasting helpen onze adviseurs u ook uw fiscale positie te optimaliseren.

Aftrek eigen woning

Vooral in een jaar dat er een verandering optreedt, leidt een eigen woning vaak tot hoofdbrekens in uw aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast is het fiscale voordeel van hypotheekrenteaftrek behoorlijk verminderd.