U wilt vertrouwen op uw (financiële) cijfers. En uw stakeholders willen dat ook. De accountants van Grant Thornton geven u met de jaarrekening inzicht in de financiële positie van uw onderneming van het afgelopen boekjaar. Met de jaarrekening legt u financiële verantwoording af aan de Belastingdienst en andere stakeholders, zoals externe leveranciers.

Jaarrekening samenstellen

Een jaarrekening bestaat uit drie onderdelen: de balans, winst- en verliesrekening en de daarbij horende toelichting. De grootte van uw onderneming bepaalt de hoeveelheid financiële informatie die u moet vermelden in de jaarrekening.

Onze accountants combineren professionele deskundigheid met persoonlijke betrokkenheid. Zij voorzien de jaarrekening van een samenstellingsverklaring, volgens de Nederlandse Standaard 4410.

Kan ik snel beschikken over tussentijdse cijfers?

Tussentijdse cijfers van uw financiële positie bieden u als ondernemer inzicht in hoe uw onderneming ervoor staat. Door uw financiële administratie te koppelen met een financieel dashboard heeft u zelfs een actueel overzicht op ieder gewenst moment.

Grant Thornton kan u helpen bij:

  • (de ondersteuning bij) het opstellen en presenteren van de jaarrekening;
  • de analyse of de jaarrekening overeenkomt met onze kennis van uw onderneming;
  • naast het samenstellen van de jaarrekening ook de begeleiding van uw belastingaangiftes.

Wilt u vertrouwen op uw financiële cijfers?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor het samenstellen van uw jaarrekening.

Egbert Jan Blonk
Partner (AA)
Egbert Jan Blonk
Egbert Jan is specialist op het gebied van het voeren van een (digitale) financiële administratie. Zo helpt hij ondernemers graag bij het digitaliseren van de financiële administratie. Om zo een meer efficiënte administratie te voeren en meer financieel inzicht te hebben in actuele gegevens. Zo kunnen de klanten van Egbert Jan tijd besparen en zich richten op andere ondernemersactiviteiten.
Lees meer over Egbert Jan Blonk
Egbert Jan Blonk
Partner (AA)
Egbert Jan Blonk

Blijf op de hoogte!

Wij geven u graag nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.