Heb ik mijn persoonlijke fiscale aangelegenheden goed geregeld?

De wereld om ons heen wordt steeds complexer. Dit geldt voor ieder persoon, of u nu dga, CFO of CEO bent. Of het nu gaat om uw persoonlijke aangifte inkomstenbelasting of daar waar uw persoonlijke situatie de onderneming raakt. Ongeacht uw - fiscale of juridische – vraag, u heeft van tijd tot tijd behoefte aan persoonlijk advies. Zowel op nationaal als internationaal gebied. Hoe gaat u als persoon om met de kansen en uitdagingen waar u persoonlijk mee te maken krijgt?

Persoonlijk advies voor u

U bent toegewijd aan uw onderneming. Echter, het is belangrijk ook naar uw persoonlijke fiscale en juridische zaken te kijken. Om zo bijvoorbeeld uw privévermogen te beschermen, of te doen groeien, met daarbij te letten op een juist nalatenschap aan bijvoorbeeld uw familie. Onze private clients specialisten helpen u graag. Zo helpen zij u persoonlijk met de volgende diensten:

  • Inkomstenbelasting: opstellen aangifte en advisering over optimale belastingdruk mede in relatie tot uw onderneming.
  • Pensioenen: hoe bouwt u voldoende pensioen op (collectief of individueel), advisering lijfrenten en banksparen.
  • Estate Planning: vraagstukken over erfbelasting, schenkbelasting, verdeling van nalatenschappen, en advisering over uw testament en huwelijkse voorwaarden.
  • Financiële planning: een goede planning van uw inkomens- en vermogenspositie geeft u inzicht in de toekomst.

Door het oppakken van deze vraagstukken helpen wij u rust te creëren als het gaat om uw persoonlijke aangelegenheden.

Heeft u een vraag over uw vermogen? Bel ons gerust!

Partner Erik van der Sande

+31 (0) 88 676 9487

Neem contact op

Vermogensupdate

U wilt de juiste keuzes maken als het gaat om uw vermogen. Wij geven u graag nieuwe inzichten als het gaat om vermogensbehoud en vermogensoverdracht. Zo kunt u bepalen wat u nu en in de toekomst wilt doen met uw vermogen.

Download onze vermogensupdate