Bent u op zoek naar een deskundige partner op het gebied van Global mobility services?

Grant Thornton ontzorgt u bij de optimalisatie van Nederlandse belastingen, sociale zekerheid, pensioenen en juridische zaken bij grensoverschrijdende arbeid.

Expatriate services

Het uitzenden van expats vanuit of naar Nederland brengt veel uitdagingen met zich mee. Zowel voor de werkgever als voor de expat. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan vragen over tax-posities, 30%-regelingen, sociale zekerheid, pensioenen, visa en werkvergunningen. Welke vragen heeft bijvoorbeeld uw afdeling Human Resources bij de salarisverwerking en het inrichten van de expat payroll? Ons Global mobility services team is specialist op het gebied van internationale werkgevers en expats en is graag uw partner bij uw vraagstukken.

Senior tax manager John Boer

+31 (0) 88 676 9086

Neem contact op

Grant Thornton kan u helpen bij:

Grant Thornton is lid van het internationale netwerk Grant Thornton International Ltd. Via dit netwerk ontvangen onze klanten toegang tot de expertise van onze collega-specialisten wereldwijd, waaronder ook op het gebied van HR vraagstukken en expats.

E-book: Dutch tax system and planning opportunities
Download PDF [ 266 kb ]

Hoe bereidt u uw onderneming voor op de Brexit?

Handelt u met het Verenigd Koninkrijk? Dan zijn wij benieuwd of u voorbereid bent op de Brexit. De Europese Unie onderhandelt met het Verenigd Koninkrijk over hun uittreding uit de Europese Unie. Dit heeft gevolgen voor alle ondernemingen die een handelsrelatie met het Verenigd Koninkrijk hebben. Grant Thornton onderzoekt of ondernemingen hierop voorbereid zijn en zo ja, hoe ze dit doen.

Doe mee aan het onderzoek en vul de enquête in.