De wereld is door het coronavirus snel veranderd. U krijgt in een hoog tempo informatie en maatregelen te verwerken. Ondertussen heeft de coronacrisis op allerlei manieren effect op uw onderneming; de omzet daalt terwijl kosten blijven doorgaan. Wat betekent dit voor uw bedrijfscontinuïteit?

Speciaal voor mkb-ondernemers organiseren wij op woensdag 15 april een webinar. In slechts één uur tijd wordt u door onze specialisten bijgepraat over de meest belangrijke en praktische zaken rondom liquiditeit en financiering. Daarnaast noemen wij de mogelijkheden waarmee u direct aan de slag kunt en krijgt u de gelegenheid om live uw vragen te stellen.

Dit webinar maakt deelt uit van een serie webinars voor ondernemers. In deze serie behandelen wij actuele onderwerpen die nu en in de (nabije) toekomst interessant zijn voor u, tijdens en na de coronacrisis.

In het aankomende webinar, waar liquiditeit en financiering centraal staan, behandelen we vragen als:

  • Van welke fiscale maatregelen kan ik gebruik maken?
  • Welke steunmaatregelen gelden voor mijn onderneming?
  • Welke acties kan ik zelf ondernemen?
  • Heb ik nu of straks extra behoefte aan kapitaal? En welke mogelijkheden heb ik?

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.

Meld u aan