Je bent net afgestudeerd en start bij Grant Thornton. Dankzij jouw deelname aan de Traineegame leer jij Grant Thornton beter kennen. Welke andere diensten bieden wij onze klanten, welke collega’s werken voor hen en wie zijn er tegelijk met jou gestart in onze organisatie?

De rode draad

Een klant van Grant Thornton vormt de rode draad door de Traineegame. Iedere dag van de Traineegame staat in het teken van een discipline binnen organisatie. Zo verdiep je je de ene dag in de fun facts van de klant om deze te helpen bij het verkopen van zijn of haar onderneming. De week erna kun je bezig zijn met advies over de geconstateerde fraude tijdens de jaarlijkse controle. En hoe ga je dan vervolgens deze fraude bespreken met de directie? Dat is een uitdaging. Deze ga je samen aan met collega’s vanuit verschillende disciplines, iedere keer weer op een andere vestiging van Grant Thornton.

Werken aan jouw ontwikkeling

Ten slotte ben je niet alleen bezig met Grant Thornton en je collega’s beter leren kennen, maar ook met je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt immers voor onze organisatie gekozen, omdat je je prettig voelt op een plek waar je jezelf kunt ontwikkelen. Tijdens de Traineegame zal je je communicatieve vaardigheden ontwikkelen. De ene keer is dat dankzij een trainingsdag die inzoomt op bijvoorbeeld presentatievaardigheden, de andere keer doe je dat tijdens een rollenspel met het fictieve bestuur van de klant die wordt besproken.

Je ontwikkelt zowel je vaktechnische kennis, als je communicatieve vaardigheden in een jonge en dynamische omgeving. Kortom, een vliegende start van je carrière.