Als student kan het soms lastig zijn om te bepalen waar je graag stage zou willen lopen of wilt starten na je opleiding. Waar vind je de persoonlijke begeleiding die jij nodig hebt? Wat is nu precies het verschil tussen alle kantoren? Waar kun je het beste uit jezelf en je carrière halen?

Waar kun je kennis met ons maken

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om aan de hand van een website te bepalen of een organisatie nu echt bij jou past. Om die reden werken wij samen met studieverenigingen, hogescholen en universiteiten. Samen met hen worden er evenementen georganiseerd, zoals bedrijvenmarkten, inhouse dagen en diners. Maar dat niet alleen, dankzij Escape Rooms, trainingen over verschillende soft skills en speeddate evenementen kun je ons ook leren kennen.

We vertellen je graag meer

Onze recruiters en collega’s uit de praktijk staan zo’n 50 keer per studiejaar voor je klaar op een evenement van jouw studievereniging of onderwijsinstelling. We vertellen je dan meer over de sfeer op onze vestigingen, hoe wij kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en wat je bij ons kunt verwachten als starter. Hoe ziet ons opleidingsaanbod eruit en welke persoonlijke begeleiding kunnen wij jou bieden? Loop jij een keer bij ons langs? Dan vertellen we je graag meer.