Klanten van verschillende grootte in verschillende branches

Het klantenpakket bij Grant Thornton varieert van (grote) MKB klanten tot (kleine) corporate klanten. Van lokale klanten tot klanten uit het internationale netwerk van Grant Thornton International Ltd. We werken voor veel verschillende branches. Denk aan bouw en vastgoed, groothandel, ICT of de maak-industrie. Al deze diversiteit in klanten herken je ook in jouw klantenpakket.

Afwisseling in werk en contacten

Per klant kunnen je werkzaamheden en de locatie waar je werkt wisselen. Om de verschillende klantvragen te kunnen beantwoorden, werk je samen in teams met collega's met verschillende disciplines. Je hebt veel contact met collega's in Nederland en met collega's van Grant Thornton International Ltd.

Jouw klantenpakket

Bij het samenstellen van jouw klantenpakket houden we rekening met jouw voorkeur. Afhankelijk van jouw ervaring, interesses en beschikbaarheid stellen we een klantenpakket samen waarbij je werk afwisselend blijft en je ervaring opdoet bij klanten van verschillende omvang en die werkzaam zijn in verschillende branches. Zo geven wij je de ruimte om ervaring op te doen, te leren en te groeien.