Expertise van wereldniveau staat tot je beschikking

Grant Thornton in Nederland is namelijk lid van het netwerk van Grant Thornton International Ltd. (GTIL). Met meer dan 62.000 collega's in meer dan 135 landen is Grant Thornton de zevende accountancy- en adviesorganisatie wereldwijd. Je profiteert van de expertise en kwaliteit van collega's wereldwijd die jouw kennis, advisering en groei ten goede komen. Daarmee kun je de beste kwaliteit voor de klant leveren en aan je eigen carrière werken.

Starters

Als starter krijg je bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan de traineegame waarbij je naast de disciplines en vestigingen in Nederland, ook het internationale netwerk beter leert kennen. Een bezoek aan het hoofdkantoor van GTIL in Londen is de afsluiting van de traineegame.

Ervaren

Ben je meer ervaren, dan volg je misschien wel ons management development programma; een trainingsprogramma dat je samen met collega's over de hele wereld volgt. In je dagelijkse werkzaamheden heb je afhankelijk van jouw klantenpakket ook veel contact met de collega's wereldwijd. Je kent de klant goed en kunt dankzij ons internationale netwerk diensten in verschillende landen aanbieden die passen bij de vraag of behoefte van de klant. Zo creëer je ruimte voor groei bij de klant én voor jezelf.