Wilt u op basis van een actuele financiële administratie goed inzicht hebben in de bedrijfsactiviteiten over een bepaalde periode?

Om op de juiste momenten de juiste keuzes maken ten aanzien van uw doelstellingen? Onze accountants kunnen u helpen bij het opstellen, beheren en interpreteren van uw financiële administratie.

Administratieve ondersteuning

Wat zijn uw wensen? Een gedeeltelijke  of juist volledige ondersteuning bij uw financiële administratie? Onze accountants kunnen beide voor uw verrichten. Welke keuze u ook maakt, onze accountants zorgen ervoor dat uw administratie voldoet aan alle wet- en regelgeving. Daarnaast kijken zij ook naar fiscale en juridische aspecten die belangrijk zijn om uw doelstellingen te realiseren.

Partner Egbert Jan Blonk

+31 (0) 88 676 9055

Neem contact op

Online accounting

Kiest u ervoor om zelf uw administratie te beheren, maar vindt u het prettig als één van onze accountants met u meekijkt? Of wilt u juist dat wij ook een gedeelte van uw administratie beheren? Dan biedt online accounting van Grant Thornton u veel voordelen. Het is een snelle, betrouwbare en eenvoudige digitale manier van administreren, waarbij u zonder hoge investeringen, via ons, beschikt over de modernste administratieve applicaties. Uw tussentijdse beoordelingen zijn sneller en eenvoudiger te realiseren en meteen en overal beschikbaar. Kortom: uw financiële situatie is actueler zodat u optimaal kunt ondernemen.

Grant Thornton kan u helpen bij:

  • het actueel houden van uw administratie.
  • Indien u uw boekhouding of interne rapportage op orde wenst te brengen (of te houden) en u daarbij dringend ondersteuning nodig heeft, kan Grant Thornton u (tijdelijke) boekhoudkundige bijstand aanbieden op een hoog professioneel niveau.
  • Wie in een groeifase kiest voor de tijdelijke uitbesteding (van een gedeelte) van zijn boekhouding, kan bij Grant Thornton terecht voor een team van hoogopgeleide accountants: van een financial controller, die rechtstreeks aan de algemene directie rapporteert, tot een multifunctioneel team dat alle aspecten van boekhouding, controlling en rapportage beheerst. Zij beheren voor u de boekhouding en/of verzorgen de managementrapportage, zodat u zich kunt concentreren op uw 'core business': ondernemen.
  • Via co-sourcing: dit betreft het gedeeltelijk uitbesteden van de financiële administratie waarbij u en de medewerkers van Grant Thornton een gezamenlijke verantwoordelijkheid dragen.
  • Via outsourcing: dit betreft het volledig uitbesteden van de financiële administratie, inclusief het management hiervan aan de medewerkers van Grant Thornton.
  • Beoordelings- en overige verklaringen.
  • Tussentijdse cijfers samenstellen.
  • Managementinformatie en begrotingen.