Hoe krijg ik het (ver)koopproces van mijn bedrijf voor elkaar zonder al teveel kopzorgen?

En wat krijg ik straks netto op mijn rekening na de verkoop? Hoe optimaliseer ik die verkoopprijs van mijn onderneming? Of van één van mijn bedrijfsactiviteiten? Hoe benut ik de synergie-mogelijkheden na een overname? Betaal ik niet teveel? Begrijpelijke vragen rondom de aan- en verkoop van bedrijven. Het gaat om grote bedragen en om de toekomst. Dat moet goed. Wij zorgen voor een stevig fundament voor uw beslissingen.

Grondige analyses dus goed inzicht

Een due diligence onderzoek geeft inzicht in potentiële risico’s en de kansen van de deal. U voldoet daarmee ook aan uw onderzoekplicht. Met grondige analyses van de financiële resultaten, fiscale risico’s en de posities van het bedrijf komt u niet voor verrassingen te staan in het aan- of verkoopproces en daarna. Alles onder controle!

Due diligence, carve out en integratie - ook internationaal

Wij kunnen de financiële, juridische, fiscale, IT en pensioenrisico’s en kansen van het bedrijf dat u aan- of verkoopt voor u onderzoeken. We houden de lijnen kort, zodat u op de hoogte blijft over de voortgang en de resultaten van ons werk. Wij kunnen wereldwijd voor u onderzoek doen. Wij hebben transaction services onderverdeeld in vierservices voor u: Due dilligence sell-side, Due dilligence buy-sideCarve-out and integration support en Financial restructuring. Klik voor meer informatie door naar deze vier servicepagina’s.

Heeft u een algemene vraag over transaction services? Wilfred van der Lee vertelt u er graag meer over. Bel hem op!

Partner Wilfred van der Lee

+31 (0) 88 676 9816

Neem contact op