Hoe beperkt u de impact op de continuïteit van uw familiebedrijf en behoudt u de harmonie in de familie als u plotseling (tijdelijk) uitvalt? Uw aandacht ligt vanzelfsprekend op de day-to-day business en het is niet een leuk onderwerp om over na te denken.

Toch is het belangrijk om stil te staan bij de impact van uw plotselinge (tijdelijke) uitval. Wat betekent het voor uw familie als zij of anderen ineens (onvoorbereid) aan het roer (moeten) staan van hun bedrijf en eigendommen. Genoeg redenen om uw noodopvolging te regelen.

Voor de zekerheid: regel nu uw noodopvolging

Hopelijk nooit nodig, wel belangrijk om te regelen!

Stel u verdwaalt op vakantie in de jungle en bent langere tijd vermist. Ja, die kans is klein, maar het kán gebeuren. Wat dan? Wij weten allemaal dat u als directeur-grootaandeelhouder (dga) onverwacht snel én voor een langere tijd kunt uitvallen. Een noodopvolgingsplan is bedoeld voor dit soort crisissituaties die uw familie en het bedrijf raken door uw overlijden of wanneer u arbeidsongeschikt raakt, tijdelijk uitvalt of er sprake is van andere vormen van ontstentenis of belet.

Karin van Wijngaarden
Partner accountancy | adviseur familiebedrijven
Karin van Wijngaarden