Het overzicht houden op - én het inzicht krijgen in - de verschillende fiscale en financiële processen is van steeds groter belang. Wanneer uw medewerkers decentraal werken, bijvoorbeeld als gevolg van globalisering, kan het zonder de juiste middelen lastig zijn dit overzicht te behouden. ExtendedFlow geeft u dit overzicht. Daardoor kunt u sneller besluiten nemen.

Welke mogelijkheden krijgt u?

Dashboarding

ExtendedFlow beschikt over dashboarding mogelijkheden om processen uw te monitoren, zodat u en uw werknemers het overzicht kunnen bewaren. Het ExtendedFlow platform is onafhankelijk en werkt direct vanuit de cloud op elk apparaat. Daarmee kunnen u en uw werknemers altijd en overal de processen beheren en monitoren.

Gemakkelijk inrichten van workflows

Tevens is het zelf aanmaken van nieuwe processen of het veranderen van bestaande processen (bijvoorbeeld toewijzing van een taak aan een andere collega door ziekte) eenvoudig. Het beheer van ExtendedFlow kan u zélf doen. Grant Thornton kan u helpen met het snel identificeren, vastleggen en uitrollen van bestaande processen, waarna we het stokje overdragen aan u. Wilt u ExtendedFlow zelf opzetten? Dit kan dankzij de gebruiksvriendelijke interface ook.

Samen ‘in control’

De financiële en fiscale afdelingen kunnen nagenoeg elk proces in de tool vastleggen door het koppelen van data, werknemers en planning in elk onderdeel van uw onderneming. Dit leidt tot snellere en overzichtelijke besluitvorming en uitvoer.

Meer weten over ExtendedFlow? Bel gerust voor meer informatie.

Uw voordelen

 • Snellere besluitvorming
  Snellere besluitvorming
  Doordat u nagenoeg ieder process in ExtendedFlow kunnen vastleggen bent u in staat sneller en meer overzichtelijk besluiten te nemen.
 • Altijd op de hoogte van belangrijke data
  Altijd op de hoogte van belangrijke data
  Automatische signalering van naderende deadlines en het monitoren middels dashboard geven u inzicht en overzicht.
 • Flexibel en schaalbaar
  Flexibel en schaalbaar
  ExtendedFlow kan elk fiscaal en financieel proces aan. Ook als u nieuwe processen toevoegt of bestaande aanpast.

Vraag een demo aan

Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie over hoe u uw tax compliance uitdagingen ondervangt met de inzet van tax technology.

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer artikelen