Altijd inzicht in uw fiscale en financiële processen

Het overzicht houden op - én het inzicht krijgen in - de verschillende fiscale en financiële processen is van steeds groter belang. Wanneer uw medewerkers decentraal werken, bijvoorbeeld als gevolg van globalisering, kan het zonder de juiste middelen lastig zijn dit overzicht te behouden. ExtendedFlow geeft u dit overzicht. Daardoor kunt u sneller besluiten nemen.

Uw voordelen

  • Snellere besluitvorming
    Doordat u nagenoeg ieder process in ExtendedFlow kunnen vastleggen bent u in staat sneller en meer overzichtelijk besluiten te nemen.
  • Altijd op de hoogte van belangrijke data
    Automatische signalering van naderende deadlines en het monitoren middels dashboard geven u inzicht en overzicht.
  • Flexibel en schaalbaar
    ExtendedFlow kan elk fiscaal en financieel proces aan. Ook als u nieuwe processen toevoegt of bestaande aanpast.
Head of Tax technology Menno van Werkhoven

+31 (0) 88 676 9802

Neem contact op

Welke mogelijkheden krijgt u?

Dashboarding

ExtendedFlow beschikt over dashboarding mogelijkheden om processen uw te monitoren, zodat u en uw werknemers het overzicht kunnen bewaren. Het ExtendedFlow platform is onafhankelijk en werkt direct vanuit de cloud op elk apparaat. Daarmee kunnen u en uw werknemers altijd en overal de processen beheren en monitoren.

Gemakkelijk inrichten van workflows

Tevens is het zelf aanmaken van nieuwe processen of het veranderen van bestaande processen (bijvoorbeeld toewijzing van een taak aan een andere collega door ziekte) eenvoudig. Het beheer van ExtendedFlow kan u zélf doen. Grant Thornton kan u helpen met het snel identificeren, vastleggen en uitrollen van bestaande processen, waarna we het stokje overdragen aan u. Wilt u ExtendedFlow zelf opzetten? Dit kan dankzij de gebruiksvriendelijke interface ook.

Samen ‘in control’

De financiële en fiscale afdelingen kunnen nagenoeg elk proces in de tool vastleggen door het koppelen van data, werknemers en planning in elk onderdeel van uw onderneming. Dit leidt tot snellere en overzichtelijke besluitvorming en uitvoer.

Meer weten over ExtendedFlow? Download de flyer [ 3647 kb ]. Of bel gerust voor meer informatie.

Vraag een demo aan