'Hoe is de Werkkostenregeling (WKR) geïmplementeerd, met het oog op de toekomst? En maken wij optimaal gebruik van de WKR-regeling?' Daniëlle Luck, Finance manager bij BDP International, wilde daar graag zekerheid over. Een WKR-check bood uitkomst.

Na een demo van onze WKR-checker was Daniëlle overtuigd van de toegevoegde waarde voor BDP International.

Van analyse tot resultaat

We bepaalden een specifieke periode om zo data te genereren over die periode. BDP leverde de relevante data en de WKR-checker werd op die data ingezet. Onze loonheffingenspecialisten, John Boer en Jan Paul de Bruin, beoordeelden de uitkomsten van de WKR-checker. Waarna via , BDP het gewenste inzicht kreeg. Eveneens ontving men als resultaat een digitale managementrapportage met de nodige aandachtspunten rondom de WKR.

De check leerde ons dat er een aantal aspecten van de WKR naar voren kwam die wij eerder niet helemaal scherp hadden en ook de vastlegging in onze administratie was niet optimaal.

Daniëlle Luck, Finance manager bij BDP International

Danielle Luck: "De interactieve manier om deze rapportage te delen en later nog zelf doorheen te kunnen klikken is als innovatief en handig ervaren. De bespreking van de rapportages van de check leerde ons dat er een aantal aspecten van de WKR naar voren kwam die wij eerder niet helemaal scherp hadden en ook de vastlegging in onze administratie was niet optimaal. Eveneens bleek de beschikbare vrije ruimte groter dan wij zelf hadden berekend.

Als gevolg hebben de meest betrokken medewerkers van BDP International, bij de WKR, nog een avond uitleg en instructie gekregen in een gezamenlijke masterclass door John Boer."

Nog aantrekkelijker als werkgever

Inmiddels adviseren wij BDP International over het beter benutten van de WKR, in combinatie met de mogelijkheid van flexibele arbeidsvoorwaarden. Zo helpen wij BDP International om zich werkgever nog aantrekkelijker te positioneren.

Wilt u zekerheid over de toepassing van de WKR?

Bel John! Of lees meer over de WKR-checker en vraag een demo aan, om zo te ontdekken of u risico loopt of kansen mist.