Hoe anticipeer je op cybercriminaliteit zonder dat het ten koste gaat van de continuïteit? Hoe wapen je je mensen en systemen tegen de risico’s van ransomware? Hoe zorg je dat je digitale organisatie echt is voorbereid op virtuele criminaliteit?

In de virtuele wereld waarin wij werken is echt vertrouwen belangrijker dan ooit. U en al uw partners in de keten moeten kunnen vertrouwen op een veilige basis die beschermt tegen uitval of calamiteiten door cyberincidenten. Het beperken van risico’s en het garanderen van veiligheid zijn vandaag de dag een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering van elke organisatie.

Wij geven u doelgerichte en toepasbare adviezen die uw onderneming echt verder brengt. Op een vertrouwde, tastbare en effectieve manier creëren wij een basisveiligheid voor uw bedrijf. Een veilig gevoel voor u én voor partijen waarmee u samenwerkt. Echt vertrouwen in een digitale tijd.

Blauwdruk voor cyberweerbaarheid in 2021

Het is dus niet de vraag of, maar wanneer u een cyberaanval te verduren krijgt. Realistisch gezien loopt elk bedrijf het risico te worden aangevallen. Uw cyberweerbaarheid vergroten is daarom key, maar hoe? Lees in ons whitepaper 'Blauwdruk voor cyberweerbaarheid in 2021' meer over:

  • De status quo van cybercrime.
  • Cybercrimevormen in 2021.
  • Blauwdruk voor cyberweerbaarheid.
  • Cyberdreigingen in de sectoren: bouw, zorg, transport en logistiek.
  • Cyberstrategie & compliance.

Download het whitepaper

campaign image

Webinar - Cyberweerbaarheid - het creëren van écht vertrouwen binnen uw business

Vertrouwen op een veilige basis staat centraal binnen alle samenwerkingen waar grote netwerken, lange ketens of veel end points een rol spelen. In dit webinar laten wij u de juiste balans zien tussen cyberweerbaar doen, denken en vooruitzien - met als einddoel het creëren van vertrouwen binnen de business.

Sprekers zijn:
Coen Steenbeek, Information security & risk manager bij HEINEKEN
Marilijn Boumeester, zelfstandig merkstrateeg, auteur en moderator
Migiel de Wit-Beets, Partner Cyber risk services

campaign image

Webinar - Hoe beschermt u uw onderneming tegen cyberrisico's?

Hoe weet u nu waar de risico’s in uw onderneming zitten en belangrijker nog… hoe voorkomt u incidenten? In dit webinar maken we u ervan bewust hoe hackers te werk gaan en geven wij u praktische tips om uw onderneming te beschermen.

Sprekers zijn:
Robert den Hartog, Manager Cyber risk services
Werner Alsemgeest, Manager Cyber risk services

Bekijk het webinar

Gerelateerde artikelen

Cyberstrategie: maak uw onderneming weerbaar tegen cyberaanvallen

Cybercriminelen bedenken steeds slimme manieren om data te verkrijgen via cyberaanvallen. Hoe zorgt u voor een goede cyberstrategie?

Lees verder Cyberstrategie: maak uw onderneming weerbaar tegen cyberaanvallen

Efficiënte cyberweerbaarheid: combineer tech met soft controls

Cybercriminaliteit voorkomen? Het gaat niet alleen om technische maatregelen. Zachte beheersingsmaatregelen zijn net zo cruciaal.

Lees verder Efficiënte cyberweerbaarheid: combineer tech met soft controls

Nemen bestuurders cyberveiligheid serieus (genoeg)?

De ervaring leert dat bedrijven goed zijn in het opstellen van beleid, maar laks in de uitvoering. Draagt uw bedrijfscultuur bij aan cyberveiligheid?

Lees verder Nemen bestuurders cyberveiligheid serieus (genoeg)?

Een ransomware aanval kan iedereen overkomen, ook uw onderneming

Elke 14 seconden wordt wereldwijd een onderneming getroffen door een ransomware-aanval. Wat is ransomware en hoe kunt u een aanval voorkomen?

Lees verder Een ransomware aanval kan iedereen overkomen, ook uw onderneming

Heeft u te maken met een cyberincident? Neem 24/7 contact met ons op. Bel direct +31 (0)88 676 9999