Heeft u te maken met een cyberincident? Neem 24/7 contact met ons op.

Hoe anticipeer je op cybercriminaliteit zonder dat het ten koste gaat van de continuïteit? Hoe wapen je je mensen en systemen tegen de risico’s van ransomware? Hoe zorg je dat je digitale organisatie echt is voorbereid op virtuele criminaliteit?

In de virtuele wereld waarin wij werken is echt vertrouwen belangrijker dan ooit. U en al uw partners in de keten moeten kunnen vertrouwen op een veilige basis die beschermt tegen uitval of calamiteiten door cyberincidenten. Het beperken van risico’s en het garanderen van veiligheid zijn vandaag de dag een cruciaal onderdeel van de bedrijfsvoering van elke organisatie.

Wij geven u doelgerichte en toepasbare adviezen die uw onderneming echt verder brengt. Op een vertrouwde, tastbare en effectieve manier creëren wij een basisveiligheid voor uw bedrijf. Een veilig gevoel voor u én voor partijen waarmee u samenwerkt. Echt vertrouwen in een digitale tijd.

Blauwdruk voor cyberweerbaarheid in 2021

Technologische ontwikkelingen voltrekken zich in rap tempo en bieden bedrijven volop nieuwe kansen.

Tijdens de coronacrisis deed Grant Thornton een wereldwijd onderzoek naar wat bedrijven verwachten van de tijd na de crisis. Overduidelijk is dat investeren in technologie naar verwachting gaat toenemen. 36% van de EU-bedrijven denkt na de crisis meer gebruik te moeten maken van technologie en digitale transformatie. Ook blijkt uit ons onderzoek (2e halfjaar 2020) dat 72% van de middelgrote bedrijven in de EU wil groeien om hun investeringen in technologie te behouden.

Preventie is niet meer genoeg. Voor goede cyberweerbaarheid werken wij bij Grant Thornton met diverse principes. Welke principes dit zijn leest u in ons whitepaper. Ook leest u meer over:

  • De status quo van cybercrime.
  • Cyberdreigingen in de sectoren: bouw, zorg, transport en logistiek.
  • Cybercrimevormen in 2021.
  • Blauwdruk voor cyberweerbaarheid.
  • Cyberstrategie & compliance.

Download het whitepaper

Gerelateerde artikelen

Cyberstrategie: maak uw onderneming weerbaar tegen cyberaanvallen

Cybercriminelen bedenken steeds slimme manieren om data te verkrijgen via cyberaanvallen. Hoe zorgt u voor een goede cyberstrategie?

Cyberstrategie: maak uw onderneming weerbaar tegen cyberaanvallen

Efficiënte cyberweerbaarheid: combineer tech met soft controls

Cybercriminaliteit voorkomen? Het gaat niet alleen om technische maatregelen. Zachte beheersingsmaatregelen zijn net zo cruciaal.

Efficiënte cyberweerbaarheid: combineer tech met soft controls

Nemen bestuurders cyberveiligheid serieus (genoeg)?

De ervaring leert dat bedrijven goed zijn in het opstellen van beleid, maar laks in de uitvoering. Draagt uw bedrijfscultuur bij aan cyberveiligheid?

Nemen bestuurders cyberveiligheid serieus (genoeg)?

Een ransomware aanval kan iedereen overkomen, ook uw onderneming

Elke 14 seconden wordt wereldwijd een onderneming getroffen door een ransomware-aanval. Wat is ransomware en hoe kunt u een aanval voorkomen?

Een ransomware aanval kan iedereen overkomen, ook uw onderneming

Heeft u te maken met een cyberincident? Neem 24/7 contact met ons op. Bel direct +31 (0)88 676 9999