Uitbreiden naar nieuwe internationale markten kan een uitdaging zijn vanwege de vele problemen die moeten worden overwogen en opgelost. Maar hoe, waar en wanneer moet u uitbreiden? Internationale expansie is een belangrijke stap, maar met een toegewijde internationale bedrijfsadviseur, die de tijd neemt om uw onderneming te begrijpen en de specifieke diensten aan te passen aan uw behoeften, weet u dat u de ondersteuning heeft om de risico’s te beheersen en het potentieel van een nieuwe markt te maximaliseren.

Onze adviseurs – met internationale ervaring – nemen de tijd om uw onderneming te begrijpen en de specifieke diensten aan te passen aan uw wensen en behoeftes. Zo weet u dat u de support heeft om uw risico’s te beheersen en het potentieel van een nieuwe markt voor uw onderneming te maximaliseren. Ons wereldwijde netwerk omvat meer dan 56.000 mensen in meer dan 140 landen.

Daarnaast zijn onze adviseurs opgeleid om te werken met collega’s - met andere specialisaties - uit andere landen. Op die manier overkomen wij (internationale) drempels en zijn wij instaat om u op een breed vlak bij te staan.

Onze expertise is wat u nodig heeft

Wij bieden fiscale, audit- en adviesdiensten specifiek voor (inter)nationale klanten die op zoek zijn naar wereldwijde expansie. Dit kan een Nederlandse onderneming zijn waarmee u wilt uitbreiden naar het buitenland of een internationale onderneming die investeert in Nederland. Waar u ook heen wilt, wij kunnen u helpen een onderneming zonder grenzen op te bouwen.

 • Uitbreiden naar nieuwe markten
 • Wereldwijde contacten
 • Uitbreiden naar nieuwe markten
  Uitbreiden naar nieuwe markten
  Het betreden van een nieuwe markt is tegelijkertijd enerverend en complex. Het kennen en begrijpen van de markt waarop u zich richt is essentieel. Door ons wereldwijde netwerk kunnen wij u voorzien van de informatie die u nodig heeft voor expansie in het buitenland.
 • Wereldwijde contacten
  Wereldwijde contacten
  Een lokaal contact, met wereldwijd bereik, is wat wij u kunnen beloven. Het hebben van de juiste contacten is de sleutel tot succes. Wij kunnen u helpen om u kennis te laten maken met connecties via ons wereldwijde netwerk. Daarnaast heeft u één aanspreekpunt met een centraal gecoördineerd team binnen het netwerk.

Internationaal ondernemen

Uitbreiden naar andere markten

Zoekt u naar kansen om internationaal uit te breiden? Of u nu op het punt staat een nieuw kantoor te openen in het buitenland of een internationale overname overweegt, u heeft zekerheid nodig bij het maken van de juiste keuzes voor uw onderneming. Wereldwijde uitbreiding is niet altijd zo eenvoudig als het klinkt. Het goede nieuws is dat wij er zijn om u te helpen!

Internationale contactpersonen

Waar u ook kiest om zaken te doen, u wilt toegang tot mensen met de beste ideeën en kritisch denkvermogen waarmee u uw onderneming in binnen- en buitenland kunt laten groeien. Grant Thornton heeft een netwerk van kantoren in meer dan 140 landen. Waar u ook wilt uitbreiden, de kans is groot dat onze specialisten ook daar zijn gevestigd.

Blijf op de hoogte!

Wij geven u graag nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.