Uitbreiding van uw business en investeringen tussen Azië naar Nederland. 

Nederland trekt als toegangspoort tot Europa een toenemend aantal multinationals aan vanuit China en Aziatische landen. De concurrerende economie, de strategische ligging, de fiscale regelgeving, de innovatieve infrastructuur en de internationale meertalige cultuur maakt de directe toegang tot Europa laagdrempelig. Nederland is een aantrekkelijk land om uw grensoverschrijdende doelen te behalen. In deze digitale wereld, is Nederland één klik van u verwijderd.

Grant Thornton heeft wereldwijd zo’n 140 aangesloten kantoren. Vanuit ons wereldwijde netwerk helpen wij u met uw investeringsvraagstukken. Daarnaast werken we samen in een breed netwerk aan partners. Dus wat uw vraag ook is, wij zoeken graag naar de oplossing. 

Het aantal transnationale bedrijven tussen Azië en Nederland stijgt sterk de laatste jaren. Maar de juridische kaders en bedrijfsculturen tussen de verschillende landen zijn zeer verschillend. Bij de Asian Desk begrijpen we die verschillen als geen ander. Daar gaan we op de juiste manier mee om, met respect en professionaliteit. Zo helpen we u om in deze complexe markt succesvol te zijn.

Grant Thornton Asian Desk is uw expertisecentrum met ervaren professionals en one-stop service. We maken onderling afspraken over de voorwaarden voor onze dienstverlening. U deelt uw business plan, uw visie/strategie met ons en wij maken samen met u een stappenplan om uw plannen te concretiseren en uw doelen te behalen. Wij staan naast u als partner in business en gaan net een stapje verder om samen succesvol te zijn.

Wij maken het verschil

Grant Thornton Asian Desk streeft naar uitmuntende service en dienstverlening  om uw vraagstukken aan te pakken en u te helpen uw onderneming snel en efficiënt te transformeren door samenwerking, coördinatie en transparantie. Wij handelen snel om u met de juiste mensen en middelen van dienst te zijn.

 • Samenwerking
 • Coördinatie
 • Transparantie
 • Samenwerking
  Samenwerking
  Wij bieden een breed scala aan diensten met in-house expertise en samenwerking met externe professionals. Samen bieden wij een geïntegreerde ondersteuning om aan uw behoeften te voldoen. Bovendien maakt het internationale netwerk van Grant Thornton het mogelijk om grensoverschrijdende ervaringen en succesvolle praktijken uit te wisselen en deel uit te maken van een geïntegreerd netwerk.
 • Coördinatie
  Coördinatie
  Asian Desk bestaat uit professionals met een meertalige en culturele achtergrond. Wij begrijpen de culturele verschillen en spelen graag een rol in het verkleinen van barrières en te communiceren in een taal die we allemaal begrijpen, inclusief de complexe fiscale en accounting onderwerpen.
 • Transparantie
  Transparantie
  Wij bieden heldere one-stop dienstverlening om de transparantie naar alle stakeholders te vergroten, onze klanten te helpen om problemen in kaart te brengen en op tijd op te lossen. Van inbound en outbound startup, compliance coördinatie, administratie, fiscaal & juridisch advies en daarmee samenhangende herstructurering van de toeleveringsketen, fiscale technologie, fusies en overnames tot human resources. Onze Asian Desk ondersteunt u graag op alle vlakken.