Zoekt u naar kansen om internationaal uit te breiden? Of u nu op het punt staat een nieuw kantoor te openen in het buitenland of een internationale overname overweegt, u heeft zekerheid nodig bij het maken van de juiste keuzes voor uw onderneming. Wereldwijde uitbreiding is niet altijd zo eenvoudig als het klinkt. Het goede nieuws is dat wij er zijn om u te helpen!

Uw bedrijfsdoelen behalen

Van hulp bij het vinden van de beste locatie tot het opzetten van een filiaal of dochteronderneming, wij streven ernaar om u het beste advies te geven zodat u uw bedrijfsdoelen kunt behalen.

Internationale expansie is een belangrijke stap. U krijgt te maken met nieuwe regelgeving en met een nieuwe bedrijfscultuur. Het is daarom van belang om op te hoogte te zijn van alle risico’s, maar zeker ook van alle mogelijkheden die er zijn.  Onze adviseurs en andere specialisten nemen  de tijd om uw onderneming te begrijpen. Wij kijken naar uw wensen en passen onze diensten aan uw behoeftes en wensen aan. Zo helpen wij u met het overzichtelijk maken van de verplichtingen en  proberen mogelijkheden voor u te ontdekken. . Zodat u de juiste ondersteuning heeft om de risico’s te beheersen en het potentieel van een nieuwe markt voor uw onderneming te maximaliseren.

Wat de uitdaging ook is, wij staan aan uw zijde

Binnen Grant Thornton Nederland hebben wij een breed scala aan specialisten die u kunnen helpen bij uw groei- en uitbreidingsmogelijkheden en die u ondersteunen bij het realiseren van deze kansen.

Onze adviseurs kunnen u helpen in elke fase van de groeicyclus van uw onderneming. Al bij het opstarten kunnen onze adviseurs meedenken met vragen als welke rechtsvorm kies is voor mijn onderneming? En op welk marktsegment ga ik mij richten? Ook het aantrekken van kapitaal is een belangrijke beslissing waarbij wij ondersteuning kunnen bieden. Moet u bijvoorbeeld durfkapitaal aantrekken en hoe werkt de notering aan een wereldwijde beurs? Wat uw uitdaging ook is, wij staan aan uw zijde.