Cyber subsidie

Vraag vóór 1 november 2023 de cyberweerbaarheid subsidie aan

Door:
Ishana Ramsaran
insight featured image
Werkt u bij een kleine onderneming en wilt u de cyberweerbaarheid van uw bedrijf verhogen? Heeft uw bedrijf maximaal 50 medewerkers en een jaaromzet van maximaal 10 miljoen euro? Dan kunt u financiële ondersteuning krijgen via de subsidieregeling Mijn Cyberweerbare Zaak (MCZ). Ontdek in 5 stappen wat u moet doen.
Onderwerpen

Ontvang inzichten om uw cyberweerbaarheid te vergroten

Download ons whitepaper: Op naar een cyberweerbare organisatie

Welke trends op het gebied van cyber zijn relevant voor uw organisatie? Hoe ziet cybercriminaliteit er vandaag de dag uit? Hoe kunt u de cyberweerbaarheid van uw organisatie verhogen? Wij geven u de antwoorden en helpen u graag verder.

Het belang van cyberweerbaarheid

Tegenwoordig is alles en iedereen 'connected'. Technologische ontwikkelingen gaan in hoog tempo en bieden volop nieuwe kansen. Maar kwaadwillenden spelen hier ook actief op in en zorgen ervoor dat onze samenleving wordt geconfronteerd met een continue cyberdreiging. Om als bedrijf succesvol te zijn en te blijven, is weerbaarheid tegen cyberrisico's cruciaal. Het Digital Trust Center heeft daarom in de maand van cybersecurity een subsidieregeling in het leven geroepen om kleine bedrijven te stimuleren om te investeren in cyberweerbaarheid. Door een deel van de kosten te vergoeden, wordt de drempel voor kleine ondernemingen verlaagd om de hulp van cybersecurity experts in te schakelen. Een WIN-WIN dus!

Subsidieregeling cyberweerbaarheid

De cyber subsidie bedraagt 50 procent van de kosten voor de aanschaf en implementatie van maatregelen die uw cyberweerbaarheid versterken. Onder deze maatregelen vallen bijvoorbeeld:

  • het beveiligen van uw bedrijfsnetwerk;
  • het laten uitvoeren van een risico-inventarisatie, en;
  • het volgen van cybersecurity training.

De maximale subsidie is 1.250 euro per aanvrager. Wij helpen u graag met het implementeren van deze maatregelen in uw organisatie. 

Zo vraagt u de cyber subsidie aan in 5 stappen

  1.  Vul de CyberVeilig Check van het Digital Trust Center in.
  2. Download de actielijst met verbeterpunten die volgen uit de CyberVeilig Check.
  3. Neem contact met ons op. Samen bekijken we wat u nodig heeft om uw cyberweerbaarheid te versterken. Denk aan cyberbewustwording met onze crisisgame, een pentest of nulmeting. Afhankelijk van de verstrekte informatie ontvangt u binnen 24 uur een offerte.  
  4. Log in bij RVO met minimaal eHerkenning op niveau 2+.
  5. Vraag de subsidie aan ter waarde van maximaal 1.250 euro vóór woensdag 1 november 2023, 17:00 uur.

Meer weten?

Wilt u ook veilig ondernemen? Ons team met cyberspecialisten helpt u graag om uw cyberweerbaarheid te vergroten.

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek.