Als koploper op het gebied van maatschappelijke impact is Sinzer tien jaar geleden begonnen met de lancering van de online tool social e-valuator™.

Inmiddels helpt Sinzer ondernemingen strategieën te ontwikkelen waarmee zij hun maatschappelijke impact inzichtelijk kunnen maken.

Sinzer is thought leader op het gebied van maatschappelijke impact met als missie het meten, rapporteren en verbeteren van niet-financiële waarde even belangrijk te maken als het meten, rapporteren en verbeteren van financiële waarde.

Per 1 januari 2019 jl. is Sinzer verder gegaan binnen Grant Thornton als Sinzer - powered by Grant Thornton. Door de overname van Sinzer versterkt Grant Thornton haar dienstverlening aan klanten op het gebied van duurzaamheid en brengen wij onze gezamenlijke missie op het gebied van duurzaamheid en social impact, een stapje dichterbij.

De dienstverlening van Sinzer richt zich op advisering over aan uitvoering van duurzaamheidstrategie, impact management, impactmeting, duurzaamheidrapportage en -training.

Meer weten over hoe u maatschappelijke impact zichtbaar maakt? Ga naar www.sinzer.org

Partner Emma Verheijke

+31 (0) 88 676 9163

Neem contact op

Whitepaper klimaatgerelateerde risico’s en kansen

Klimaat en klimaatverandering zijn thema’s van deze tijd. De risico’s die daarmee gepaard gaan, worden voor organisaties in toenemende mate relevant. Denk aan extreem weer dat productie verstoort, veranderingen in wet- en regelgeving en veranderend bewustzijn en koopgedrag van consumenten. Waar risico’s zijn, zijn ook kansen; bijvoorbeeld rondom efficiëntie, positionering of het ophalen van kapitaal. Hoe speelt u daarop in en maakt u uw onderneming toekomstbestendig? Lees er alles over in onze whitepaper 'Hoe anticipeer ik op klimaatgerelateerde risico’s en kansen voor mijn organisatie?'.

Download het whitepaper

Life sciences impact suite

Een tool voor het meten en rapporteren van maatschappelijke impact in de bio life sciences sector. Steeds meer investeerders in de bio life sciences sector raken geïnteresseerd in de maatschappelijke impact van hun investeringen in aanvulling op de standaard financiële rapportages. Waarom is het belangrijk voor investeerders om zicht te krijgen op hun impact en daarover te rapporteren? Wat betekent deze trend voor u?

Download het whitepaper