Maak kennis met sturen op impact

Wat leert u?

Hoe bepaalt u wat uw impact is? En hoe meet u die vervolgens? In deze sessie nemen we u mee in de wereld van impactmanagement en in het bijzonder het meten van uw maatschappelijke bijdrage. U maakt kennis met de ‘theory of change’ en leert met welke stappen u zelf kunt beginnen. Aan het einde vertellen we u – geheel vrijblijvend – meer over ons opleidingsaanbod.

Voor wie?

Medewerkers en management van organisaties met een sociale missie (gemeenten, ondernemers met een purpose, goede doelen organisaties of impact financiers bijvoorbeeld).

 

Praktische informatie

Aankomende sessie(s):

  • Woensdag 26 juni: 16:00 - 17:00 uur
  • Woensdag 4 september: 16:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag 15 oktober: 16:00 - 17:00 uur
  • Maandag 2 december: 16:00 - 17:00 uur

Inschrijven: geef u op via de knop hieronder. U krijgt dan een link toegestuurd om de introductie bij te wonen.

Deze sessie wordt verzorgd door:

foto van Sanne Handgraaf

Sanne Handgraaf – senior consultant Duurzaamheid en Impact services Grant Thornton

Sanne Handgraaf is een senior impactconsultant die non-profitorganisaties en overheden ondersteunt bij het vergroten van hun impact, en bedrijven begeleidt bij het opstellen van hun impact- en duurzaamheidsstrategie. Hiervoor geeft ze regelmatig training en coaching over het meten en managen van impact. Haar eerdere werkervaring omvat onderzoek en advies rondom consumentengedrag en -behoeften voor met name internationale bedrijven. Haar werk bestaat uit zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek op lokale en internationale schaal, van het opzetten en analyseren van metingen tot het ontwikkelen van actiegerichte producten en tools. Het liefst zet Sanne haar kennis en ervaring in om mensen in organisaties te helpen hun impact te begrijpen en te maximaliseren.

Edith Kroese – partner Duurzaamheid en Impact services Grant Thornton

Edith Kroese – partner Duurzaamheid en Impact services Grant Thornton

Impact-expert Edith Kroese is oprichter en eigenaar van het adviesbureau Avance dat sinds 2022 onderdeel is van Grant Thornton. Edith heeft meer dan 25 jaar (internationale) ervaring met adviestrajecten en impactonderzoek voor bedrijven, goede doelen, impact financiers en overheden. In 2014 haalde ze een Master in Change Management en heeft ze zich gespecialiseerd in strategievraagstukken rondom duurzaamheid en maatschappelijke impact. Daarnaast is ze ook veelgevraagd spreker en trainer bij onder andere de Radboud Universiteit en trajecten voor toezichthouders.

 

Foto Simone de Wit Consultant Impact House

Simone de Wit – Manager Duurzaamheid en Impact services Grant Thornton

Simone de Wit is senior impact- en duurzaamheidsexpert en teamcoördinator van Impact Campus. Simone heeft jarenlange ervaring met het zichtbaar maken van- en sturen op impact in het sociale domein. Ze begeleidde veel diverse maatschappelijke organisaties, fondsen en impactinvesteerders in het uitdenken van hun impactstrategie en inrichten van impactmanagement. Als een van de hoofdtrainers van Impact Campus heeft ze veel ervaring in het trainen en coachen van professionals en maatschappelijke organisaties in impactmeten en -management. Simone is een van de bedenkers van Expeditie Impactmeten.