Voorgaand evenement dinsdag 25 april 2023

Verduurzaming is een must voor succesvol beleggen in vastgoed. Investeert u in verduurzaming, dan bouwt u aan het behoud van waarde en het toekomstig rendement. Dit vraagt om geld. Maar wie verstrekt dit geld en onder welke voorwaarden? Verdienen deze investeringen zich dan wel terug? Welke ESG-strategieën kunnen vastgoedbeleggers toepassen en welke thema's/onderwerpen spelen daarbij een rol? En welke fiscale structuur is wijs: vastgoed beleggen in privé of juist in uw eigen BV?

Philip Zwart (Executive Director bij CBRE), Frank Gijzen (Partner Bouw & Vastgoed bij Grant Thornton) en Annemieke Bos (Senior manager Duurzaamheid bij Grant Thornton) geven antwoord op al uw vragen. 

Waarom interessant?

Bij het beleggen in vastgoed gaat het om het toekomstig rendement én het behoud van waarde. De rol van duurzaamheid bij het beleggen in vastgoed is sterk gegroeid. In dit webinar wordt u bijgepraat over de trends en ontwikkelingen, komen er praktijkvoorbeelden over investeren en financiering voorbij en staande onderwerpen fiscaliteit en duurzaamheidsadvisering op de agenda. 

Wanneer?

Dit webinar vindt plaats op dinsdag 25 april, van 13.00 uur tot 14.00 uur.

Voor wie?

Beleggers in vastgoed, financieel managers, controllers, CFO’s en dga’s, iedereen die op de hoogte wil zijn van de trends en ontwikkelingen bij het toekomstbestendig investeren in vastgoed.

Sprekers

  • Frank Gijzen, industryleader Bouw & Vastgoed (fiscaal) bij Grant Thornton
  • Annemieke Bos, senior manager adviseur duurzaamheid bij Grant Thornton
  • Philip Zwart, Executive Director bij CBRE

Vervolg

Wilt u na dit webinar nog meer weten over toekomstbestendig investeren in vastgoed? Wij organiseren hierover binnenkort een masterclass, u ontvangt meer informatie over deze masterclass na afloop van het webinar.

 

Sprekers

Annemieke Bos
Senior manager advisory

Annemieke Bos is Manager Impact & Sustainability Services.

Philip Zwart
Executive Director bij CBRE Debt & Structured Finance B.V.
Philip Zwart Volg op LinkedIn

Philip Zwart is Executive Director bij CBRE Debt & Structured Finance B.V. Ik ben fellow aan het Real Estate Center van de Business University Nyenrode. Ik geef colleges, spreekbeurten, workshops en symposia over de meest recente ontwikkelingen in (inter) nationaal commercieel vastgoed financieren. Tevens ben ik auteur van verschillende boeken waaronder het "basisboek vastgoed financieren ".

Aankomende evenementen