Voorgaand evenement dinsdag 11 oktober 2022

Dit evenement wordt georganiseerd voor de leden van het NCD in samenwerking met Grant Thornton.

Next level toezichthouden

Jouw rol als bestuurder, toezichthouder of commissaris verandert door de jaren heen. Er komen verschillende uitdagingen voorbij met de meest uiteenlopende onderwerpen: wet- en regelgeving, duurzaamheid, de next gen. Hoe vorm je jouw organisatie naar deze veranderingen en hoe richt je het in? We gaan erover in gesprek met Bart Jonker en een Arian Buurman.

Sprekers

Arian Buurman
Managing Director bij SOS Kinderdorpen Nederland
Arian Buurman Volg op LinkedIn

Arian Buurman was voorzitter van de MWG, de branchevereniging voor commerciële communicatieprofessionals. Ook bekleedde zij de functie als bestuurslid van Sire, voorzitter van het bestuur van SPOT en was zij directeur van de STER. Ze maakte de bijzondere switch van toezichthouder bij SOS Kinderdorpen naar directeur van deze organisatie. Tot voor kort was ze commissaris bij de retailers Detailresult Groep (o.a. Dirk en Dekamarkt) en nu is zij onder andere commissaris bij uitgever Mediahuis. Arian is zeer bevlogen in haar rol als toezichthouder en directeur en heeft ruime ervaring in zowel de commerciële tak als non-profit.

Bart Jonker
Lid raad van bestuur

Sinds januari 2003 is Bart werkzaam als partner binnen de controlepraktijk van Grant Thornton. Ook is hij sinds 2019 toegetreden tot de raad van bestuur van Grant Thornton. Naast internationaal opererende bedrijven, adviseert hij ondernemers binnen de nationale markt in de regio Amsterdam. Tevens is hij gespecialiseerd in Business Risk Services en de uitvoering van due diligence onderzoeken.

Aankomende evenementen