Cyber risk

Cybersecurity websitebenchmark familiebedrijven

ContributorName(contributor, true)
Door:
insight featured image
Uw website is het visitekaartje van uw onderneming en bevat informatie over uw producten en diensten. De online etalage van uw onderneming is 24/7 benaderbaar voor klanten, maar ook voor hackers. Weet u eigenlijk hoe veilig uw website is?
Onderwerpen

De praktijk laat zien dat hackers steeds slimmer worden om toegang te krijgen tot (klant)gegevens. En als uw website niet veilig is, hoe is het dan gesteld met de gehele cyberweerbaarheid van uw onderneming?

Wij onderzochten de veiligheid van websites van familiebedrijven. De gemiddelde cyberweerbaarheidsscore van familiebedrijven is een 5,5. Download de benchmark om uw website te vergelijken met anderen.

Hoe veilig is uw website?

Laat uw website scannen

Bent u benieuwd naar de veiligheid van uw website? Vraag dan nu kosteloos de Cyber risk scan aan. U ontvangt binnen 24 uur een overzichtelijk rapport waarin u zelf ziet hoe uw website presteert.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over familiebedrijven, wat de uitdagingen zijn en hoe u zich hierop kunt voorbereiden? Neem contact op met onze specialisten.

 

Lees hier meer over familiebedrijven

Gerelateerde artikelen

Bekijk meer

Blijf op de hoogte!

Wij geven u graag nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.