Voorgaand evenement dinsdag 20 september 2022

Dit evenement wordt georganiseerd voor de leden van het NCD in samenwerking met Grant Thornton.

Op 20 september aanstaande vindt het jaarlijkse Prinsjesdag event plaats in Paleis Soestdijk.

Programma:

  • 17.00 - 17.30 u    Ontvangst Prinsjesdag event
  • 17.30  - 17.45 u   Welkomstwoord door Annemarie Jongerden
  • 17.45 - 18.15 u    Voorgerecht
  • 18.15 - 19.00 u    Cor Overduin - Grant Thornton met de ‘Cor-rede’ en (Next Gen) met zijn visie op de ‘Cor’ en troonrede en de kabinetsplannen van vandaag.
  • 19.00 - 20.00 u    Hoofdgerecht
  • 20.00 - 20.45 u    Joris van Zoelen aan het woord “Hoe de kroonprins van vandaag de markt van morgen maakt”
  • 20.45 - 21.30 u    Dessert en dankwoord door Karlijn L’Ortye - directeur NCD met aansluitend een afsluitende borrel.

Next level: het nieuwe marktleiderschap

Hoe goed de plannen ook zijn, het loopt meestal toch nét anders. In een wereld van voortdurende verandering, verandert ook de rol van organisaties. De marktleider van gisteren verdedigt het oude marktaandeel. De marktleider van morgen richt zich op impact en wordt gevolgd in plaats van bestreden.

“Hoe de kroonprinses van vandaag, de markt van morgen maakt”

Hoe organiseer je een heldere strategie voor de lange termijn met de flexibiliteit voor de korte? Hoe maak je de markt van morgen door de oude organisatieparadigma’s te gebruiken om de nieuwe te vormen?

Joris van Zoelen van Synergie neemt de leden van NCD mee in alle inzichten over impactorganisaties. Over hoe zij de aandacht van de (arbeids-)markt hebben waar anderen zo hard om moeten vechten. Over ontdekken en ontginnen en over het succes op alle terreinen. Inspirerende voorbeelden en concrete handvatten om zelf mee aan de slag te gaan.

Sprekers

Annemarie Jongerden
Partner | Head of Assurance

Annemarie is een zeer ervaren registeraccountant die in totaal meer dan 25 jaar heeft gewerkt voor twee Big 4 organisaties. Annemarie is sinds 1996 ingeschreven als Registeraccountant (RA). Haar focus ligt voornamelijk op de dienstverlening aan de profit sector, zowel voor nationaal als meer internationaal georiënteerde ondernemingen.

Karlijn L’Ortye
Directeur NCD
Karlijn L’Ortye Volg op LinkedIn

Ondernemer in hart en nieren, dat ben ik. Sinds mijn 22e onderneem ik en ik heb zelf meerdere mooie bedrijven mogen neerzetten. Groei van bedrijven, organisaties, teams en uiteindelijk 'de mens' is wat mij drijft. Kansen zien, strategie bepalen en vertalen naar de operatie met een grote portie enthousiasme en energie. Dat ben ik. In de afgelopen 17 jaar ondernemerschap heb ik elke dag geleerd en gelachen. Ik kijk uit naar de komende jaren waarin ik nieuwe paden bewandel en mijn kennis en ervaring van grote toegevoegde waarde zullen zijn.

Drs. Cor Overduin
Belastingadviseur

Cor Overduin heeft ruime ervaring met de fiscale en financiële begeleiding van directeur-grootaandeelhouders en advisering op het gebied van successierechten.

Joris van Zoelen
Impact Strateeg
Joris van Zoelen Volg op LinkedIn

Joris is impactstrateeg en helpt al ruim 27 jaar organisaties in de transitie naar de impacteconomie. Van kleine organisaties met 15 mensen tot grote internationale concerns met meer dan 35.000 mensen. Hij is vanuit Synergie adviseur van diverse Raden van Bestuur, auteur, spreker, dagvoorzitter en gastdocent.

Aankomende evenementen