banner image
Persberichten

Grant Thornton en Customs Knowledge werken samen aan geïntegreerd btw- en douaneadvies

De kantoren Grant Thornton en Customs Knowledge werken vanaf september 2021 intensief met elkaar samen. De twee kantoren richten zich op geïntegreerd advies ten aanzien van fiscale vraagstukken op het gebied van douane & BTW.

Met de samenwerking anticiperen Grant Thornton en Customs Knowledge op de toenemende vraag naar geïntegreerde kennis en een allesomvattende aanpak van zowel het douanerecht als de omzetbelasting (btw) bij internationale goederenstromen.

Versterking wederzijdse adviespraktijken

De twee kantoren vullen elkaar inhoudelijk aan: Customs Knowledge richt zich vooral op vraagstukken op het gebied van het douanerecht, waar Grant Thornton gespecialiseerd is in btw-vraagstukken binnen internationale handel, logistiek en vervoer. “We adviseren en procederen veel voor internationale cliënten en multinationals. Met deze samenwerking kunnen we deze markt nog beter bedienen. Het sterke en onze hoogwaardige expertise op het gebied van douanerecht, vormen gezamenlijk veel voordelen voor cliënten” aldus advocaat Bart Boersma, oprichter van Customs Knowledge.

“De samenwerking bezorgt beide kantoren meer mogelijkheden om cliënten van hoogwaardig advies te voorzien op het gebied van douane en internationale handel” zegt Robert-Jan Brethouwer, btw partner bij Grant Thornton. En dat is welkom in de huidige tijd van groei in internationale handel en de veranderingen in e-commerce btw-regelgeving. “De kennis en ervaring van Customs Knowledge op het gebied van douanerecht sluit uitstekend aan bij de bestaande dienstverlening van Grant Thornton.”Grant Thornton en Customs Knowledge werken samen

kopieer tekst artikel