Voorgaand evenement dinsdag 21 maart 2023

Zakelijk succes komt niet vanzelf. Het vereist veel volharding en toewijding, dat weet u als ondernemende professional als geen ander. Succes is een reis: met pieken en dalen, soms met de wind mee, vaak ook tegen de stroom in. Ondernemen is ook omgaan met tegenslagen. Vallen en weer opstaan. Als dienstverleners op het gebied van accountancy, belastingen en adviesdiensten maken wij die reis van dichtbij mee en helpen wij ondernemingen en organisaties hun doelen te realiseren.

Tijdens een inspirerende sessie vertelt Maarten van der Weijden over het omgaan met tegenslagen en het behalen van successen. Met sport als metafoor voor het leven word je meegenomen in zijn verhaal. Nadat artsen in 2001 constateerden dat Maarten leed aan Acute Lymfatische Leukemie en dat de kans op herstel zeer twijfelachtig was, heeft Maarten tijdens zijn herstel zwemmen weer opgepakt. In 2008 volgde een gouden medaille in Peking op de 10 km open water zwemmen. Zijn missie om non-stop de 195 kilometer lange Elfstedentocht zwemmend af te leggen volbracht hij in 2019. Door zijn vele (zwem)prestaties weet hij als geen ander dat de weg naar succes soms tegen de stroom in gaat.


Grant Thornton nodigt u van harte uit om op dinsdag 21 maart aanwezig te zijn bij deze inspirerende bijeenkomst. Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid tot netwerken, onder het genot van een drankje en een hapje in de vorm van een dinerbuffet.

Programma:

16:00 uur Inloop en registratie

16:30 uur Welkomstwoord door Theo Ostermann, lid Raad van Bestuur Grant Thornton

16:35 uur Presentatie Ariën Oskam, director Forensic & Integrity Services Grant Thornton 

16:45 uur Presentatie Maarten van der Weijden, open water en marathonzwemmer, Olympisch kampioen 

17:30 uur Opening dinerbuffet

20:00 uur Einde

Sprekers

Theo Ostermann
Lid raad van bestuur

Theo Ostermann is sinds 1 september 2012 partner/belastingadviseur voor mkb en familiebedrijven. En sinds 1 januari 2021 tevens ook lid van de raad van bestuur. Theo heeft een brede managementervaring en is lid van de industry group Transport & Logistics met specialisatie in de maritieme sector.

Ariën Oskam
Director Forensic & Integrity Services

Ariën, forensisch accountant, richt zich vooral op financieel onderzoek, litigation support, fraudeonderzoek, onderzoek met betrekking tot financiële- en verslaggevingsaspecten bij post-acquisition geschillen in het kader van fusies en overnames, frauderisicomanagement en onderzoek naar interne beheersing en administratieve organisatie. Ariën treedt regelmatig op als gerechtelijk deskundige in zaken waarbij financieel onderzoek door een registeraccountant wordt gevraagd.

Maarten van der Weijden
Open water en marathonzwemmer, Olympisch kampioen
Maarten van der Weijden Volg op LinkedIn

Maarten van der Weijden is open water en marathon zwemmer en won een gouden medaille op de Olympisch Spelen. Hij is de enige Olympisch Kampioen die, voordat hij kanker had, kampioen werd.

Aankomende evenementen