Heeft u te maken met een cyberincident? Neem 24/7 contact met ons op.

Linda van de Reep Partner tax Rotterdam +31 (0) 88 676 9031

Linda is sinds september 2012 werkzaam bij Grant Thornton als belastingadviseur. Ze heeft daarvoor vijf jaar gewerkt bij zelfstandige belastingadvieskantoren als advocaat. Als belastingadviseur houdt Linda zich met name bezig met de vennootschapsbelasting (nationaal en internationaal), begeleiding bij fusies, overnames en reorganisaties. Daarnaast heeft zij zich in het bijzonder gespecialiseerd in de innovatiebox.

Zij begeleidt diverse ondernemingen bij het innovatieboxtraject om zo tot een vaststellingsovereenkomst te komen met de Belastingdienst. Maar zij kijkt ook naar juiste toepassing van een reeds bestaande ruling. Haar cliënten betreffen onder andere productie en maakindustrie, software ondernemingen en (dier)voedingsmiddelen producenten. Daarnaast schrijft zij regelmatig artikelen voor de vakliteratuur.

Linda is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. In 2015 heeft zij de Executive LLM Internationaal en Europees Belastingrecht bij het International Tax Center in Leiden afgerond. Sinds 2021 is zij partner tax bij Grant Thornton.