Weet u wat uw belangrijkste fiscale risico’s zijn? En weet u hoe u deze risico’s identificeert en beheerst? Heeft u voldoende tijd om u te focussen op de fiscale zaken die ertoe doen?

Uw tax compliance uitdagingen…

De fiscale wereld is en blijft aan verandering onderhevig. Nieuwe en veranderende wetgeving zorgt voor grote compliance uitdagingen bij CFO’s en Tax directors. Daarnaast neemt ook de rapportageverplichting vanuit de belastingdienst, toezichthouders en andere stakeholders toe. Enerzijds is het belangrijk om uw interne fiscale processen op orde te hebben en deze op efficiënte wijze uit te voeren. Anderzijds is het voor u van essentieel belang om te weten waar fiscale risico's liggen en hoe deze te beheersen. De inzet van tax technology helpt u om deze doelen te verwezenlijken.

… onze tax technology oplossingen

Wij geloven dat de inzet van tax technology voor elke onderneming - klein-, midden of groot bedrijf - toegankelijk moet zijn. Daarom richten wij ons op het aanbieden van advies en technologie, passend bij uw onderneming, die mee schaalt met uw wensen en de groei van uw onderneming. Wij ontwikkelen onze tax technology oplossingen intern of werken nauw samen met onze ontwikkelpartners om zo altijd de juiste oplossing voor de juiste prijs te bieden.

Ons tax technology team combineert professionals met verschillende achtergronden en specialismen, zowel binnen – als buiten de fiscaliteit. Van data-analyse tot btw, van loonbelasting tot risicobeheersing, van tax reporting tot proces management, wij kunnen u de benodigde expertise leveren.

Wij helpen u, gedreven door technologie, bij het:

Wilt u meer informatie of een demo van onze oplossingen?

Neem contact op met één van onze adviseurs voor meer informatie over hoe u uw tax compliance uitdagingen ondervangt met de inzet van tax technology.

Head of Tax technology Menno van Werkhoven

+31 (0) 88 676 9802

Neem contact op

Bent u ‘in control’ voor uw fiscale risicobeheersing?

Snel veranderende wet- en regelgeving, een toenemende beschikbaarheid van fiscale data en meer interesse van stakeholders voor de fiscale positie van uw onderneming. Meer weten? 

Download het rapport Tax control: Van fiscale risico’s naar beheersing

Vraag een demo aan