Voorgaand evenement donderdag 23 juni 2022

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een richtlijn die bedrijven met 250 of meer medewerkers vanaf 2024 verplicht te rapporteren over de impact van hun activiteiten op mens en milieu. Om vanaf 2024 succesvol te rapporteren, moet je je als grootbedrijf op tijd voorbereiden om te kunnen starten met meten. In deze masterclass, georganiseerd met FBNed en Grant Thornton, leer je aan de hand van een praktijkvoorbeeld hoe je de richtlijn inzet om duurzaamheid een integraal onderdeel te maken van jouw bedrijfsstrategie.

MVO Nederland organiseert samen met FBNed en Grant Thornton een verdiepende masterclass over de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Waarom je dit webinar wilt bijwonen?

  • Je komt meer te weten over wat de CSRD voor jouw organisatie betekent
  • Je ontdekt hoe andere bedrijven dit vertaalt hebben naar de praktijk
  • Je krijgt concrete handvatten voor een eigen stappenplan

Voor meer informatie en aanmelden, klikt u hier. 

Voor wie?

Dit event is speciaal voor bestuurder en directieleden.

Spreker

Emma Verheijke
Partner sustainability & impact Services

Emma Verheijke leidt de duurzaamheidspraktijk van Grant Thornton sinds januari 2019. Samen met haar team helpt zij organisaties navigeren in het landschap van bestaande frameworks, methoden en regelgeving rondom maatschappelijke verslaglegging zoals GRI, integrated reporting, TCFD en de Sustainable Development Goals. Met strategisch advies en efficiente data-oplossingen begeleidt zij organisaties in de transitie naar een meer duurzame economie.

Aankomende evenementen