Onze juristen zijn nooit uitgeleerd en ontwikkelen zich continu op uiteenlopende gebieden. Naast onze advisering bij dagelijkse, praktische vraagstukken over arbeids- en ondernemingsrecht, staan wij u ook met raad en daad terzijde bij gespecialiseerde juridische vraagstukken.

Specialismen

Fusies en overnames

Kan ik grensoverschrijdend fuseren? Is een Due Diligence onderzoek van belang bij de aankoop van aandelen in een ander bedrijf? Welke garanties moet ik opnemen in de koopovereenkomst? Allemaal belangrijke vragen die onze juridische M&A specialisten graag met u oppakken.

Insolventie en bestuurdersaansprakelijkheid

De bedrijfsjuristen van Grant Thornton kunnen u behoeden voor misstappen en u begeleiden bij een eventuele doorstart of faillissementsaanvraag.

Privacy- en dataprotectie

Als ondernemer verwerkt u zeer waarschijnlijk privacy gevoelige informatie. Hoe meer data u in uw organisatie verwerkt, hoe groter de risico’s. Heeft u nagedacht over de gevolgen van een datalek? En hoe u deze gevolgen beperkt? Hoe voldoet u aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook wel bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR)?

Transport & logistiek

De Nederlandse Maritieme cluster is actief op alle continenten. En de gehele transport & logistieksector groeit. Vraagt u zich weleens af welke logistieke stromen u kunt verbeteren of waar u kunt besparen?

Vastgoed- en huurrecht

Onze vastgoedjuristen adviseren u bij het vormgeven van huurovereenkomsten en koopovereenkomsten en staan u terzijde bij eventuele geschillen bij huur en koop van onroerend goed.

Gezondheidsrecht

Onze Gezondheidsrecht bedrijfsjuristen ontzorgen u bij juridische vormgeving van uw onderneming en dienstverlening en zorgen dat u in- en extern 'in control' bent.

Corporate housekeeping

Met corporate housekeeping bedoelen we het nakomen van vennootschapsrechtelijke en statutaire verplichtingen die gelden voor uw onderneming.

Duurzaam

Duurzaamheid, impact en maatschappelijk verantwoord ondernemen: de meeste organisaties doen hier inmiddels wel ‘iets’ mee. Duurzaam ondernemen is niet meer weg te denken uit de economie van nu. Wij helpen u graag omdat wij geloven in duurzaam en ons steentje willen bijdragen. Of u nou meer wilt weten van duurzame wetgeving, van plan bent om duurzaam te investeren of gewoon graag een jurist aan u verbindt met hetzelfde DNA: wij staan voor u klaar!

Waar kunt u ons vinden?

Dichtstbijzijnde vestiging voor u

Flemingweg 10
2408 AV Alphen aan den Rijn

Postbus 2259
2400 CG Alphen a/d Rijn