dinsdag 14 februari 2023
13:00 - 14:00 (CET)
Evenement begint over [dd:hh:mm:ss]
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Meld u aan

Hoe kunt u optimaal gebruik maken van de kracht en potentie van uw werknemers? Hoe kunnen subsidieregelingen u daarbij helpen? Voelen uw werknemers zich gehoord en gezien? Wat is amplitie en hoe past u het toe binnen uw organisatie?  

Tijdens dit webinar krijgt u antwoord op al deze vragen. Onze experts geven u inzicht in welke investeringen gevraagd worden wanneer u zich focust op een positieve bedrijfscultuur en laten u zien wat het werkgeluk van uw werknemers oplevert. Ook krijgt u handvatten  om het ziekteverzuim en/of het verloop binnen uw organisatie terug te dringen door op de juiste manier te communiceren. Naast veel praktische tips en handvatten bent u ook weer up-to-date over de meest actuele subsidieregelingen die u daarvoor kunt aanwenden.

Voor wie?

Directieleden, leidinggevenden, HR-medewerkers, verzuimconsulenten en OR-leden.

Sprekers

Henk Troost
Subsidieadviseur

Henk Troost werkt sinds 1997 bij Grant Thornton en houdt zich bezig met subsidies voor ondernemers in de MKB sector en andere type organisaties. Eigenlijk de hele breedte van het klantenbestand van Grant Thornton. Wat betreft de subsidies kunt u denken aan productontwikkeling, duurzaamheid, energiebesparing, personeelszaken en andere zaken die in de bedrijfsvoering van belang zijn.

Peter Huijskes
Consultant/directeur bij Huijskes De Block & Partners bv
Peter Huijskes Volg op LinkedIn

Peter Huijskes, werkzaam bij HDBPartners, een netwerkorganisatie van professionals met kennis en ervaring op het gebied van Mens en Organisatie met als specialisatie Duurzame inzetbaarheid, Loopbaanadvies, Werving en Selectie en Assessments. www.hdbpartners.nl peterhuijskes@hdbpartners.nl

Aankomende evenementen