< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Websites agrobedrijven scoren ondermaats op veiligheid

17 jun 2021

Uit onderzoek van Grant Thornton blijkt dat de agrosector gemiddeld een onvoldoende (5.3) scoort op het gebied veilig beheer. Bijna 70% heeft kwetsbaarheden in de beheerinterfaces van de website of de hosting. Daarnaast gebruikt een kwart verouderde en kwetsbare software welke mogelijk misbruikt kan worden door aanvallers om toegang te krijgen tot de website. “Dat betekent ook dat de gegevens die klanten achterlaten op die website niet veilig zijn” licht Migiel de Wit-Beets (Partner Cyber risk services bij Grant Thornton) toe.

Grant Thornton is Founding Partner van het Sustainable Finance & Climate Risk Event

02 jun 2021

Kennis- en netwerkorganisatie IIR organiseert op 16 & 17 september 2021 het Sustainable Finance & Climate Risk Event, hét nationale evenement voor de duurzame financiële sector. Grant Thornton, met haar sustainability & impact praktijk (Sinzer) werkzaam in de financiële sector, is Founding partner van dit evenement. Tijdens deze dagen informeren meer dan 20 topsprekers van organisaties als de Europese Commissie, AFM, ABN AMRO, PGGM en ASN Bank de sector over de kansen en bedreigingen van duurzaamheid.

ORTEC treedt toe als sectorsponsor tot het Grant Thornton commissarissen-benchmarkonderzoek

24 apr 2021

Het Grant Thornton commissarissen-benchmarkonderzoek behoort tot de omvangrijkste onderzoeken naar het functioneren van het commissariaat in Nederland. Naamsponsor Grant Thornton en Board in Balance, eigenaar van het onderzoek, hebben besloten de kring van sponsoren te verbreden door introductie van sectorsponsoren. Vanaf dit voorjaar komt ORTEC aan boord als sponsor in het domein van IT & digital.

Grant Thornton breidt juridische dienstverlening uit met webshop Legal docs

15 apr 2021

Legal services van Grant Thornton introduceert een nieuw juridisch online product onder de naam Legal docs. Via de webshop kan iedereen juridische documenten opstellen en kopen zonder tussenkomst van een jurist.

Grant Thornton en de Advance Tax Groep creëren met strategische samenwerking one-stop-shop voor fiscale automatiseringsprojecten

01 apr 2021

Grant Thornton, een van 's werelds toonaangevende belastingadvieskantoren, kondigt met trots haar strategische samenwerking aan met de Advance Tax Groep, een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in fiscale proces- en datamanagement optimalisatie en automatisering. Met deze samenwerking creëren zij een one-stop-shop voor fiscale automatiseringsprojecten.

Vrouwen in hogere leidinggevende posities passeren kritische grens van 30% ondanks wereldwijde pandemie

05 mrt 2021

Het aantal vrouwen met een hogere leidinggevende functie in bedrijven in het middensegment is wereldwijd gestegen tot 31%, ondanks de COVID-19-pandemie die economieën over de hele wereld treft, zo blijkt uit het jaarlijkse Women in business-rapport van Grant Thornton.

‘Purpose Accounting Collective’ (PACC) zet in op geïntegreerd bedrijfsadvies

15 feb 2021

Zes zakelijke dienstverleners hebben het ‘Purpose Accounting Collective’ (PACC) opgericht. Dit collectief bestaat uit ondernemers die hun krachten bundelen om voor het Nederlandse midden- en grootbedrijf de kansen van brede waardecreatie laagdrempelig en ondernemend te implementeren. Purpose accounting houdt in dat ondernemingen hun waardecreatie zowel in financiële en sociale als ecologische zin wereldkundig maken. Deze fundamentele verandering biedt hun nieuwe zakelijke kansen.

Grant Thornton groeit met overname SynCount

11 feb 2021

SynCount Accountants & Belastingadviseurs BV is onderdeel geworden van Grant Thornton. Deze overname past in de strategie van het kantoor om binnen het groene hart te groeien in de mkb en mid-corporate markt. Op 11 februari tekenden bestuursleden van Grant Thornton en partners van SynCount de overeenkomst. De overname gaat in met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2021.

Grant Thornton bevestigt kwaliteit dienstverlening met ISAE 3402 Type 1 verklaringen voor Incompanion en Payroll

21 jan 2021

Als eerste accountantskantoor in Nederland heeft Grant Thornton een ISAE 3402 type 1 verklaring ontvangen voor haar financieel administratieve dienst Incompanion. Ook voor medekoploper Payroll haalt het kantoor deze verklaring binnen.

Bedrijven in het middensegment van de markt vertonen tekenen van herstel

15 jan 2021

Bedrijven in het middensegment van de markt vertonen tekenen van herstel na de recorddaling van het eerste halfjaar van 2020, maar er zijn nog steeds aanzienlijke beperkingen.