< 1 2

Theo Ostermann treedt toe tot raad van bestuur van Grant Thornton

16 dec 2020

Vanaf 1 januari 2021 maakt Theo Ostermann deel uit van de raad van bestuur van Grant Thornton. Hij volgt hiermee Sebo Havinga op en krijgt o.a. Human Resources in zijn portefeuille.

Grant Thornton benoemt zes partners

15 dec 2020

De groei van accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton zet door met de toetreding van zes nieuwe partners. Monique Pisters, Robert-Jan Brethouwer, Remko Lagendijk, Jan Ruigendijk, Bert Rustenhoven en Tiban Warmerdam zijn met ingang van 1 januari 2021 benoemd tot partner of lid van Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.. Grant Thornton is trots op deze versterking van de partnergroep, die bijdraagt aan het realiseren van de strategie en verbetering van onze marktpositie.

Koningin Máxima aanwezig bij nlgroeit-bijeenkomst in Gouda

02 dec 2020

Koningin Máxima is woensdag 2 december aanwezig geweest bij een strategische nlgroeit bijeenkomst met belangrijke stakeholders in Gouda. Genodigden waren de groeiambassadeurs van nlgroeit, dit zijn vooraanstaande topondernemers in Nederland en vertegenwoordigers van het Nederlands Comité van Ondernemerschap. Doel van de bijeenkomst was te bespreken welke rol nlgroeit kan spelen in het toekomstige groeilandschap van Nederland.

Grant Thornton steunt duurzaam herstel na de coronacrisis

29 sep 2020

Hou bij het economisch herstel aandacht voor het klimaat. Dat is de kern van de ‘Green recovery statement’, een initiatief van de Dutch Sustainable Growth Coalition (DSGC). Grant Thornton – die duurzaam ondernemen als speerpunt ziet – omarmt dit gedachtegoed en zette haar handtekening onder het statement. Daarmee sluit zij zich aan bij ruim 300 bedrijven die het kabinet oproepen om duurzaamheid als hoeksteen op te nemen in de corona herstelplannen.

Grant Thornton Sonar: uw business op de juiste koers

16 jul 2020

Grant Thornton Sonar: uw innovatieve analytics hub die essentiële, actiegerichte inzichten voor tax, finance, HR, IT en compliance levert.

Natasja Baroch toegetreden tot raad van commissarissen Grant Thornton

03 jul 2020

Natasja Baroch RA (1971) is met ingang van 1 juli 2020 toegetreden tot de raad van commissarissen (rvc) van Grant Thornton. Met haar benoeming bestaat de raad van commissarissen van Grant Thornton nu uit 3 externe leden: Tjark de Lange (voorzitter), Cokky Hilhorst (lid) en Natasja Baroch (lid).

Yvonne Vlasman benoemd tot partner bij Grant Thornton

02 jul 2020

Grant Thornton Nederland heeft met ingang van 1 juli 2020 Yvonne Vlasman benoemd tot partner Valuation, Investigation & Dispute Services. Grant Thornton is zeer verheugd met deze nieuwe benoeming, die bijdraagt aan het realiseren van de strategie en optimaliseren van de marktpositie van deze specialistische dienstverlening van Grant Thornton.

De vooruitgang op het gebied van leiderschap voor vrouwen blijft steken, ondanks de acties om de genderdiversiteit te vergroten

06 mrt 2020

Het aantal vrouwen in leidinggevende posities wereldwijd is dit jaar gelijk gebleven. Het totaal aandeel vrouwen in managementteams is blijven steken op 29 procent. Nederland zit met 30 procent iets boven dit gemiddelde, en is op de internationale ranglijst weliswaar één plaats gestegen naar een nog steeds magere 19e positie.

Wereldprimeur: Eerste vastgoedtaxatiemodel dat ook circulaire bouwmaterialen waardeert

03 feb 2020

JLL, New Horizon , NIBE en Grant Thornton hebben een circulair taxatiemodel ontwikkeld: Wearthy Taxatie, welke inzicht biedt in de waarde van de Eerste grondstoffen en materialen in bestaande gebouwen.

Optimisme Nederlandse ondernemers daalt, maar positiever dan gemiddeld Europees niveau

08 jan 2020

Europese bedrijven zijn wederom minder optimistisch in hun verwachtingen voor 2020 dan aan het begin van dit jaar. Dit blijkt uit het halfjaarlijks International Business Report (IBR) van Grant Thornton. Economische onzekerheden hebben invloed op de verwachtingen bij de ondervraagde zakelijk leiders binnen Europa. Ook de stemming bij ondernemers in Nederland is flink gedaald, maar is nog altijd positiever dan in de rest van Europa.