article banner
Carrière

Grant Thornton uitgeroepen tot één van ’s werelds meest aantrekkelijke werkgevers!

Grant Thornton is door 270.000 studenten uit de 12 grootste economieën uitgeroepen tot één van 's werelds meest aantrekkelijke werkgevers. Grant Thornton schoof drie plekken in de 2016 survey naar plaats 34. De ranglijst is gebaseerd op de adviezen van het bedrijfsleven en studenten van de beste universiteiten in 12 grootste economieën ter wereld. Deze markten vertegenwoordigen 70 procent van de wereldeconomie. De gegevens zijn verzameld van september 2015 tot april 2016.

WMAE badge 2016Het onderzoek, gehouden door Universum, heeft studenten geïnterviewd en hen gevraagd tot welke kenmerken bij organisaties en werkgevers zij zich het meest aangetrokken voelen. Dit heeft geresulteerd in een Top 50 lijst van (corporate) bedrijven waarbij Grant Thornton op plek 34 staat.

Erkenning

Frank Ponsioen, CEO Grant Thornton in Nederland: "Dit is een mooie erkenning van de studenten die Grant Thornton zien als een 'ideale werkgever.' Ons doel is om een uitzonderlijke werkervaring te bieden aan alle medewerkers waarbij zij zich verantwoordelijk en vertrouwd voelen. Een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie is het aantrekken en behouden van getalenteerde mensen. Deze erkenning laat zien dat onze inspanningen hiervoor ons in de goede richting leiden."