article banner
Goeie vraag

Hoe voorkom ik dat mijn groeibudget ten koste gaat van mijn groei?

Bart Jonker Bart Jonker

Goeie vraag

Nieuwe realiteit. Nieuwe vragen.

Elke dag horen we goeie vragen: van multinationals, familiebedrijven en het midden- en kleinbedrijf. Vragen die een helder antwoord behoeven, zodat u kunt blijven beschikken over de bewegingsruimte die u zo hard nodig heeft. Wij helpen u uw bewegingsruimte en inzicht te vergroten door samen met u op zoek te gaan naar het beste advies.

Groei.

Uw groeibudget staat ten dienste van uw groei, mits goed besteed. Groei kent verschillende kwantitatieve en kwalitatieve elementen en dient beheerst plaats te vinden, niet ongecontroleerd. Zorg er daarom voor dat de risico's tijdens de groei goed worden beheerst en dat u de juiste KPI's op uw dashboard heeft staan. Alleen dan krijgt u een goed inzicht in de mate waarin u uw groeidoelstellingen realiseert en risico's beheerst.

Brede kennis en ervaring.

Samen met u gaan we op zoek naar het beste antwoord op deze vraag. Onze accountants denken met u mee; een financiële expert die ook uw sparringpartner is. Niet alleen over de uitwerking van uw bedrijfsdoelstellingen, ook over uw persoonlijke doelstellingen. Samen met u kijken we naar de lange termijn. Met bijvoorbeeld een groeistrategie die zichzelf bedruipt als resultaat. Met onze kennis en ervaring creëren we voor u de bewegingsruimte die u nodig heeft om beheerst te groeien. Maak opnieuw kennis met Grant Thornton.