Goeie vraag logo - teal

U wilt groeien

Nieuwe producten ontwikkelen, nieuwe markten veroveren, meer business. Daar is geld voor nodig. Dat kunt u natuurlijk van buiten uw onderneming halen, maar dat maakt u afhankelijk. Het kan ook heel goed zijn dat u kapitaal voor uw plannen kunt vrijmaken door een paar zaken in uw onderneming anders te organiseren.

Klein verschil, groot effect

Bij één van mijn klanten – een dienstverlener in de zakelijke dienstverlening – viel me de lange betaaltermijn op die zijn afnemers van hem kregen: gemiddeld 90 dagen. Door een paar kleine veranderingen in het facturatieproces hebben we die teruggebracht naar gemiddeld 40 dagen. Het effect: 150.000 euro aan extra cash beschikbaar. Serieus geld waar hij een boel mee kan doen.

Een goede financiële administratie: een motor voor groei

Dat is wat ik zie. Want een goede financiële administratie stelt u in staat om beter te ondernemen, betere beslissingen te nemen en geldstromen anders te organiseren. Daarom wil ik alles van uw onderneming weten. Ik wil weten hoe u nu uw administratie voert, hoe snel u uw leveranciers betaalt en hoe snel u zelf betaald wordt. Zodat we aan de juiste knoppen kunnen draaien voor meer geld.

Meer weten over de voordelen van effectieve facturatie? Neem contact met mij op: 088 676 9054.

Gerelateerde artikelen

(Bij)sturen van uw onderneming

Download het rapport '(Bij)sturen van uw onderneming' en ontvang inzichten in hoe u grip krijgt op de financiële cijfers van uw onderneming.

Download het rapport

Meld u aan voor onze nieuwsbrieven

Wij brengen u graag op de hoogte van nieuwe (internationale) inzichten op het gebied van financiën, bedrijfsvoering, strategie, governance, risk, compliance en meer.

Meld u aan