article banner
Groei

Hoeveel bewegingsruimte heb ik nodig voor groei?

Goeie vraag

Bent u altijd op zoek naar mogelijkheden om te versnellen, te verslimmen of te verbeteren? Wilt u groeien door een bedrijf over te nemen of een nieuwe markt te betreden? Vraagt u zich af welke vaardigheden u nodig heeft om risico's en onzekerheden in de toekomst om te zetten in groeikansen? En wilt u de betrokkenheid vergroten van uw medewerkers en van de gemeenschappen waarin ze werkzaam zijn? Dan bent u een dynamische organisatie. En heeft u behoefte aan bewegingsruimte, zodat u meteen in actie kunt komen als zich een kans voordoet.

Wij helpen uw bewegingsruimte vergroten

Met een groeigesprek. In zo'n gesprek onderzoeken we samen waar uw groeiruimte het grootst is. Dat doen we aan de hand van zes uitdagingen die een dynamische organisatie tegenkomt op zijn groeipad:

  • hoe realiseert u uw strategische ambities?
  • hoe financiert u groei op een adequate manier?
  • hoe kunt u risico's en compliance het best managen?
  • hoe optimaliseert u bedrijfsprocessen?
  • hoe zet u leiderschap en talent in?
  • hoe optimaliseert u stakeholder value?

Door de juiste vragen te stellen

En natuurlijk door onze kennis en expertise te delen. Eerst kijken we waar u nu staat en waar u heen wilt. Dan brengen we focus aan in uw uitdagingen. Daarna prioriteren we heldere en haalbare acties voor de toekomst. 'Sit back, focus and act' noemen wij dit. Zo krijgt u bruikbare nieuwe inzichten en brengt u focus aan in uw groeipad. Hoe u gevolg geeft aan de acties uit een groeigesprek, bepaalt u helemaal zelf. Kunnen we u daarbij helpen? Dan doen we dat graag. Sparren over groei, daar zijn we goed in.

Bent u een dynamische organisatie?
Maak kans op een groeigesprek Meld u aan
Het Grant Thornton Groeirapport

 

(Be)sturen van uw organisatie naar groei

Grant Thornton heeft 6 kernuitdagingen voor groeiende organisaties geïdentificeerd. Wilt u weten wat deze uitdagingen zijn en met welke trends, ontwikkelingen en uitdagingen u te maken kunt krijgen op uw groeipad? Download dan nu het rapport.