hero banner

Ik ben in 2012 bij Grant Thornton begonnen, na 15 jaar in verschillende rollen bij de big four te hebben gewerkt. Ik werk vanuit Amsterdam en heb de afgelopen 6 jaar een focus gehad op het ontwikkelen van het Grant Thornton International netwerk met een focus op samenwerking, organische groei en commercialiteit, diversiteit en inclusie en duurzaamheid.

Als we ons richten op (al) onze mensen, zullen we de juiste cliënten aantrekken en een magneet worden voor talent. Als we samenwerken om meer business te winnen, diensten leveren op een digitale manier, kunnen we elke gekozen klant in elk land van dienst zijn.

Als Head EMEA and CIS voor GTIL's Network Capabilities ben ik verantwoordelijk voor een divers team van professionals die in verschillende landen wonen en verschillende ervaring, technische achtergronden, ideeën en vaardigheden meebrengen. Samen ondersteunen we de lidfirma's om hun algemene doelstellingen te bereiken, een ambitieuze groeidoelstelling te bepalen, de leiders in contact te brengen met GTIL en collega's van andere kantoren die hun groeitraject kunnen versnellen en hen kunnen ondersteunen om uitdagingen te overwinnen. Ik ben meerdere malen verantwoordelijk geweest voor het opbouwen van mijn eigen praktijk en ik heb een passie voor de markt, vooral door mijn ervaring in het werken met grote internationale familiebedrijven.

Ik ben verantwoordelijk geweest voor het creëren van Owners Room, een tool ontwikkeld door collega's van over de hele wereld die concurrerend wilden zijn in het middensegment van de markt en diepere relaties wilden opbouwen met de eigenaren van privébedrijven. Ik geloof echt Grant Thornton in de ruimte van het segment van de Middenmarkt goed wordt geplaatst en steun lidfirma's die die ruimte, zowel in hun lokale markten evenals samen in het Internationale bedrijfsmilieu willen eisen. Ik heb de Senior Leadership programma's in Harvard (afronding in maart 2022) en Oxford gevolgd en ben een gecertificeerd executive coach. Ik ben afgestudeerd aan de rechtenfaculteit van de Universiteit van Amsterdam (LLM, met een specialisatie in belastingen).

Lees verder
Ontmoet onze mensen