Heeft u te maken met een cyberincident? Neem 24/7 contact met ons op.

Mr. Larissa Keijzer Partner Centrale diensten +31 (0) 88 676 9937

Larissa Keijzer studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is haar carrière vervolgens begonnen als belastingadviseur bij één van de Big-4 kantoren.

Na ervaring te hebben opgedaan in de internationale praktijk volgde een overstap naar de nationale tax praktijk, waar zij brede ervaring heeft opgedaan in het adviseren van nationale ondernemingen. Voor haar overstap naar Grant Thornton heeft Larissa zich 16 jaar bezig gehouden met advisering op het gebied van vennootschapsbelasting, herstructureringen, fusies, splitsingen, reorganisaties, acquisities en overdrachtsbelasting.  Larissa specialiseerde zich met name in het adviseren van snelgroeiende ondernemingen die zich gesteld zien voor allerlei uitdagingen op het gebied van structuur, financiering, personeel en strategie. Daarnaast heeft zij zich intensief bezig gehouden met business development. 

Larissa is proactief, enthousiast en gedreven, en gaat altijd voor het beste resultaat. Tijdens haar carrière als belastingadviseur bij twee van de Big-4 kantoren heeft zij zich intensief bezig gehouden met organisatie, strategie, personeelsbeleid en diversiteitsbeleid. Daarnaast heeft ze zitting in een aantal (vrouwen)netwerken, is ze lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, en houdt ze zich voor de Stichting Wereldouders als bestuurslid bezig met strategie en organisatie.